Στιλάτες εμφανίσεις με τις πιο κομψές πλατφόρμες της σεζόν

Στιλάτες εμφανίσεις με τις πιο κομψές πλατφόρμες της σεζόν

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όλη την εβδομάδα φοράτε τα σανδάλια, τις εσπαντρίγιες και τα sneakers σας, γιατί έχετε φορτωμένο πρόγραμμα και θέλετε να είστε άνετη. Το Σαββατοκύριακο, λοιπόν, είναι μια καλή ευκαιρία να δημιουργήσετε μοντέρνα και κομψά looks που θα ολοκληρώσετε με ένα ζευγάρι πλατφόρμες.Τα καλοκαιρινά παπούτσια που συνδυάζουν άνεση, στιλ και θηλυκότητα συνδυάζονται με maxi ή midi φούστες, παντελόνες και jumpsuits και σας δίνουν τη δυνατότητα να πετύχετε στιλάτες εμφανίσεις πρωί και βράδυ.

Προτιμήστε ένα ζευγάρι πλατφόρμες με ψάθινο, ξύλινο ή πάτο από φελλό, διαλέξτε μία ουδέτερη απόχρωση ή χρώμα και φορέστε το κάθε στιγμή της μέρας. Καλό είναι να προσέξετε το ύψος της πλατφόρμας σας, αλλά και τη διακόσμησή της. Μην το παρακάνετε με τον πάτο, αλλά ούτε και με πολλά σχέδια ή στρας. Προτιμήστεε ένα ζευγάρι σε ουδέτερο τόνο που ταιριάζει με τα περισσότερα ρούχα και αξεσουάρ της ντουλάπας σας και φροντίστε να κρατήσετε την ισορροπία στο σύνολό σας, καθώς οι πλατφόρμες από μόνες τους αποτελούν ένα statement κομμάτι για τις εμφανίσεις σας.

Ανακαλύψτε εδώ τα 18 πιο κομψά ζευγάρια πλατφόρμες της σεζόν

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT