Μακιγιάζ: Τα λάθη που σας κάνουν να φαίνεστε κουρασμένη

Μακιγιάζ: Τα λάθη που σας κάνουν να φαίνεστε κουρασμένη

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σηκώνεστε νωρίς από το κρεβάτι και χάνετε ένα τέταρτο από τον ύπνο σας για να προλάβετε να ετοιμαστείτε με την ησυχία σας, να μακιγιαριστείτε με προσοχή και το πρώτο που ακούτε μόλις πατήσετε το πόδι σας στο γραφείο είναι πως δείχνετε αρκετά κουρασμένη.

Προσπαθείτε καταλάβεις για ποιον λόγο συμβαίνει κάτι τέτοιο, αφού έχετε ξεκουραστεί αρκετά και έπειτα από αρκετή σκέψη συνειδητοποιείτε πως μάλλον φταίει το μακιγιάζ σας. Είναι η αιτία που φαίνεστε κουρασμένη.

Ποια λάθη κάνετε και πρέπει να διορθώσετε άμεσα για να δείχνετε φρέσκια και λαμπερή;

1. Δεν χρησιμοποιείτε ποτέ ενυδατική

Ο πιο συνηθισμένος λόγος που το πρόσωπό σας δείχνει αφυδατωμένο και κουρασμένο είναι η έλλειψη ενυδατικής. Επιλέξτε μία καλή κρέμα προσώπου που θα σου προσφέρει και αντηλιακή προστασία.

2. Εφαρμόζετε λάθος το make up σας

Μήπως το παρακάνετε με την ποσότητα του foundation; Μήπως αφήνεις μερικά σημεία ακάλυπτα; Μήπως χρησιμοποιείτε λάθος τόνο που δεν ταιριάζει στην απόχρωση της επιδερμίδας σας και σε κάνει να δείχνεις χλωμή; Βρείτε το κατάλληλο χρώμα για το πρόσωπό σας και δοκιμάστε να το εφαρμόζετε σε κάθε σημείο με ένα πινέλο, ώστε να έχει καλύτερη εφαρμογή.

3. Ξεχνάτε το ρουζ

Το ρουζ είναι ίσως ένα από τα βασικά καλλυντικά στο νεσεσέρ σας και στο μακιγιάζ σας, καθώς χαρίζει στο πρόσωπό σας μία φρέσκια, υγιή και λαμπερή όψη. Αν δεν προλαβαίνετε να δημιουργήσετε ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ, λίγο ρουζ και λίγη μάσκαρα, θα δείτε πως κάνουν θαύματα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT