Επιλεκτική φροντίδα

2' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καλλυντικά προϊόντα με σφραγίδα μέγιστης ασφάλειας για την υγεία της επιδερμίδας. Μόνο στο φαρμακείο.

Vichy

Επιλεκτική φροντίδα-1

Η συνταγή που εγγυάται επιτυχία στον καθαρισμό του προσώπου είναι μία και κρύβεται στην ιδιαίτερη σύνθεση της αφρώδους ενυδατικής κρέμας καθαρισμού Pureté Thermale. Η τεχνολογία διαμόρφωσης «μεικτής βάσης» εξασφαλίζει καλύτερη αίσθηση κατά τη διάρκεια του καθαρισμού, οι υψηλές δόσεις γλυκερίνης ενυδατώνουν βαθιά την επιδερμίδα, ενώ το εκχύλισμα moringa προστατεύει τα κύτταρα από τους καθημερινούς ρύπους, όπως ο καπνός του τσιγάρου.

Phyto

Επιλεκτική φροντίδα-2

Η υγιής όψη των μαλλιών σάς κάνει να λάμπετε χωρίς να φαίνεται ότι προσπαθήσατε πολύ. Τα όπλα για να το καταφέρετε σας τα προσφέρει η νέα σειρά επανόρθωσης και αναδόμησης με φυτική κερατίνη και πολύτιμα έλαια Phytokératine Extrême. Όπως συμβουλεύει η hair expert & ambassador της μάρκας Στέλλα Σουλελέ, «ξεκινήστε με το σαμπουάν, απλώστε τη μάσκα και αφήστε να δράσει 3-4 λεπτά μια φορά την εβδομάδα. Ολοκληρώστε με τη θεραπεία εφαρμόζοντας 2-4 πιέσεις σε ίσια ή σπαστά μαλλιά, για φυσικό look χωρίς φριζάρισμα».

Darphin

Επιλεκτική φροντίδα-3

Γνωστοί για την εντατική δράση τους, οι οροί DARPHIN συνδυάζουν πανίσχυρα συστατικά σε υψηλή συγκέντρωση, με εξαίσιες υφές, καλύπτοντας κάθε εξατομικευμένη ανάγκη της επιδερμίδας. H νέα είσοδος στην οικογένεια, Ideal Resource Perfecting Smoothing Serum ενεργοποιεί τη σύνθεση κολλαγόνου και βοηθά στην επανόρθωση των ατελειών (πρώτες ρυτίδες, λεπτές γραμμές, πόροι) και στην αποκατάσταση της φωτεινότητας.

Power Health

Επιλεκτική φροντίδα-4

Όσο αποτελεσματική κι αν είναι η καθημερινή μας διατροφή, οι τοξίνες μπλοκάρουν το μεταβολισμό και έχουμε ανάγκη από έξτρα υποστήριξη. Έργο που αναλαμβάνει το συμπλήρωμα διατροφής Acai Berry της σειράς Power Foods από την Power Health, που χάρη στο συνδυασμό από μύρτιλο, σπαράγγι, μαϊντανό και βιταμίνη B6 δρα αθόρυβα και αποτελεσματικά, αποτοξινώνοντας και καταπολεμώντας εκ των έσω την κατακράτηση υγρών.

Κορρές

Επιλεκτική φροντίδα-5

Οι μίνι, travel-friendly εκδοχές τους είναι πρακτικές και υπηρετούν την καθημερινή περιποίηση ανάλογα με τις ανάγκες σας. Οι εννιά μάσκες Beauty Shots της ΚΟΡΡΕΣ έχουν εξειδικευμένη δράση και άμεση αποτελεσματικότητα. Οι τρεις παραπάνω είναι μόνιμα στην τσάντα μας: το Aκτινίδιο scrub απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα, η Φυσική Άργιλος καθαρίζει σε βάθος και το Grapefruit χαρίζει μοναδική λάμψη και φωτεινότητα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

Καθαρή πια: Κατάλληλα ακόμα και για ευαίσθητες επιδερμίδες, τα θαυματουργά νερά καθαρισμού αφαιρούν ρύπους και μακιγιάζ με μία μόνο κίνηση, αφήνοντας ακαταμάχητη αίσθηση δροσιάς.

Επιλεκτική φροντίδα-6

1 | Αφρώδες νερό καθαρισμού προσώπου –και για ευαίσθητες επιδερμίδες– Cleansing Micellar Foaming Water, La Roche-Posay, στα φαρμακεία. 2 | Νερό καθαρισμού για πρόσωπο, μάτια και χείλη Eau Micellaire, L’Oréal Paris. 3 | Αφρώδες νερό καθαρισμού προσώπου –και για ευαίσθητες επιδερμίδες– Pureté Thermale, Vichy, στα φαρμακεία. 4 | Καθαριστικό για πρόσωπο και μάτια Hydrating Micellar Water, Rexaline, Sephora. 5 | Απαλό καθαριστικό για πρόσωπομάτια με ανθόνερο κυανοκενταυρίδας Eau Florale démaquillante, Klorane, στα φαρμακεία.

PHOTO: ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΙΑΤΟΣ. PRODUCT STYLING: ΛΑΜΠΡΟΣ ΛΙΟΣΑΤΟΣ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT