6 μυστικά μακιγιάζ που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει

6 μυστικά μακιγιάζ που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διαβάζετε καθημερινά άρθρα ομορφιάς σε sites, περιοδικά και blogs, γιατί θέλετε να μαθαίνετε τις τελευταίες τάσεις, τα νέα προϊόντα και τα μυστικά που αποκαλύπτουν οι μεγαλύτεροι  make up artists. Ανακαλύψτε τα 6 πιο σημαντικά tips μακιγιάζ που πρέπει να γνωρίζετε  για να τα εφαρμόζετε στα καθημερινά beauty looks σας.

1. Βεβαιωθείτε πως τα προϊόντα ενυδάτωσης που χρησιμοποιείτε έχουν απορροφηθεί από την επιδερμίδα σας, πριν αρχίσετε να εφαρμόζετε το make up, το concealer και την πούδρα σας. Διαφορετικά, αν το δέρμα σας είναι ακόμα υγρό, ίσως δεν καταφέρετε να πετύχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

2. Καλό είναι να γνωρίζετε πως μπορείτε να εφαρμόζετε το concealer σας πριν ή μετά το foundation σας. Διαλέξτε τη σειρά που σας βολεύει περισσότερο και προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε αποχρώσεις κοντινές στην επιδερμίδα σας.

3. Μπορείτε να πετύχετε το τέλειο smokey eye look σε τέσσερα απλά βήματα. Εφαρμόστε μία ουδέτερη σκιά στο καπάκι του ματιού, μία πιο λευκή κάτω από το κόκκαλο του φρυδιού, στη συνέχεια χρησιμοποιήστε μία ανοιχτή σκιά για να καλύψετε όλο το βλέφαρο και στο τέλος, εφαρμόστε μία πιο σκούρα στην εξωτερική γωνία των ματιών σας που θα απλώσετε καλά για να αναμειχθεί με την πιο ανοιχτή και να δημιουργήσουν ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

4. Ένα έξυπνο tip που πρέπει να δοκιμάσετε για το μολύβι ματιών: Τοποθετήστε το ανάμεσα στα χέρια σας και αρχίστε να το ζεσταίνετε, ώστε να μαλακώσει κι έτσι να είναι πιο εύκολο να το εφαρμόσετε στα μάτια σας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT