5 μυστικά για εντυπωσιακές εμφανίσεις

5 μυστικά για εντυπωσιακές εμφανίσεις

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θέλετε να δείχνετε υπέροχη κάθε στιγμή της μέρας και αναζητάτε μερικά tips που τονίζουν το σεξαπίλ σας και τη θηλυκή σας πλευρά. Ανακαλύψτε τους 5 πιο απλούς τρόπους για να κάνετε πάντα εντυπωσιακά beauty looks:

1. Φορέστε κάτι κόκκινο

Αν δεν θέλετε να είναι ρούχο, μπορείτε να φορέσετε ένα κόκκινο μαντήλι στα μαλλιά, να κρατήσετε μία κόκκινη τσάντα ή να δοκιμάσετε να κερδίσετε τα βλέμματα με ένα ζευγάρι κόκκινες γόβες. Είναι το πιο απλό tip, που μπορεί να εφαρμόσει κάθε γυναίκα για να δείχνει θηλυκή και κομψή.

2. Μη φορέσετε κόκκινο κραγιόν στα χείλη

Αντιθέτα, για το πρόσωπό σας και ειδικά τα χείλη σας προτιμήστε παστέλ αποχρώσεις, όπως μία ροζ, nude ή ροδακινί. Αφού φορέσετε κόκκινα ρούχα, παπούτσια ή αξεσουάρ, καλό είναι να κρατήσετε πιο ουδέτερο το μακιγιάζ σας. Διαλέξτε  μία απόχρωση για τα χείλη σας που θα τα κάνει να δείχνουν υπέροχα.

3. Προσθέστε όγκο στο χτένισμά σας

Είτε έχετε ίσια, είτε σπαστά μαλλιά, λίγος όγκος παραπάνω θα ενισχύσει το σεξαπίλ σας. Για να το πετύχετε, μπορείτε να χτενίσετε καλά τα μαλλιά σας και στη συνέχεια να εφαρμόσετε ένα καλό προϊόν για όγκο στα μαλλιά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT