5 μυστικά ομορφιάς για να δείχνουν πιο μεγάλα τα μάτια σας

5 μυστικά ομορφιάς για να δείχνουν πιο μεγάλα τα μάτια σας

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αλήθεια είναι πως στις εμφανίσεις σας προτιμάτε να τονίζετε τα μάτια σας και λιγότερο τα χείλη σας. Είναι το δυνατό σας σημείο, αλλά κάποιες φορές με το λάθος μακιγιάζ δείχνουν μικρότερα και επισκιάζουν το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε. Ανακαλύψτε 5 έξυπνα make up tricks που θα κάνουν τα μάτια σας να δείχνουν μεγαλύτερα.

1. Concealer

Οι μαύροι κύκλοι συνήθως δείχνουν πιο μικρά τα μάτια σας. Με το σωστό concealer μπορείτε να καμουφλάρετε τις ατέλειες και να αναδείξετε το βλέμμα σας. Διαλέξτε την απόχρωση που ταιριάζει στον τόνο της επιδερμίδας σας, ίσως έναν τόνο λίγο πιο ανοιχτό, για να φωτίσετε και να διορθώσετε τα σημάδια. Εφαρμόστε το προϊόν κάτω και γύρω από τα μάτια, αλλά και στο πάνω βλέφαρο.

2. Ψαλιδάκι για τις βλεφαρίδες

Ένα εργαλείο μακιγιάζ που θα πρέπει να έχει κάθε γυναίκα στο νεσεσέρ της, καθώς μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μπορείτε να τονίσετε τις βλεφαρίδες σας, ώστε να δείχνουν τα μάτια σας πιο μεγάλα και πιο ανοιχτά.

3. Μάσκαρα

Διαλέξτε μία μάσκαρα που θα δίνει μήκος στις βλεφαρίδες σας και εφαρμόστε τη στο πάνω και στο κάτω βλέφαρο. Επιπλέον, χρησιμοποιήστε μία μάσκαρα που χαρίζει όγκο. Αυτομάτως, τα μάτια σας θα δείχνουν πιο έντονα και μεγάλα. Μία τελευταία “πινελιά” στο κέντρο των πάνω βλεφαρίδων κάνει θαύματα!

4. Eyeliner

Η σωστή εφαρμογή του eyeliner παίζει σημαντικό ρόλο στο πόσο μεγάλα δείχνουν τα μάτια σας. Δοκιμάστε να σχεδιάσετε μία σχετικά λεπτή γραμμή στη βάση του πάνω βλεφάρου, καθώς είναι ιδανική για το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT