Karlie Kloss: H νέα μούσα της Diane von Furstenberg

1' 51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Karlie Kloss είχε συνεργαστεί με την Diane von Furstenberg το 2009 και έξι χρόνια μετά επιστρέφει ως κεντρικό πρόσωπο της φθινοπωρινής καμπάνιας του brand DVF. Η αμερικανίδα σχεδιάστρια που έγινε διάσημη για τα wrap φορέματά της, επέλεξε το supermodel ως μούσα της για την νέα κολεξιόν της αλλά και ως πρωταγωνίστρια στο μικρό διαφημιστικό φιλμ για το ‘Secret Agent Handbag’, την νέα handbag του brand.

«Η Karlie είναι ιδανική για την φθινοπωρινή κολεξιόν γιατί είναι πολλά περισσότερα από ένα σούπερμοντελ. Είναι έξυπνη, δυναμική, σέξι και καθορίζει τη δική της πορεία. Η Karlie αντιπροσωπεύει την πολύπλευρη φύση της γυναίκας, αυτό που θέλαμε να επικοινωνήσουμε μέσω της κολεξιόν» δήλωσε η von Furstenberg τονίζοντας ότι η Kloss «μπορεί να κάνει ό,τι κι αν αποφασίσει. Είναι φοιτήτρια, επιχειρηματίας, φίλη, αδερφή. Είμαι σίγουρη ότι θα μπορούσε να είναι μια μυστική πράκτορας και στην πραγματική ζωή». Για αυτό, όπως, λέει υποδύθηκε τέλεια τον ρόλο στην καμπάνια ‘Secret Agent’.

Karlie Kloss: H νέα μούσα της Diane von Furstenberg-1

Photo © www.dvf.com Diane Von Furstenberg, Φθινόπωρο 2015

Η σχεδιάστρια θυμάται την πρώτη της συνεργασία με το μοντέλο το 2009: «Ήταν πολύ όμορφο να την βλέπω να ωριμάζει ως μοντέλο και ως γυναίκα, αλλά ακόμα και τότε ήταν μια σταρ. Είχε πολύ καλό περπάτημα στην πασαρέλα, το ίδιο περπάτημα με το οποίο ανοίγει το φιλμ της καμπάνιας. Περπατά με μεγάλη αυτοπεποίθηση». Όσο για την νέα τσάντα την οποία λάνσαρε η σχεδιάστρια, την χαρακτηρίζει σαν ‘ένα σπίτι μακριά από το σπίτι’, μια τσάντα ιδανική για την σύγχρονη γυναίκα: «Οι γυναίκες θέλουν κάτι πρακτικό αλλά και σέξι. Είναι o απόλυτος σύμμαχος της γυναίκας της DVF».

Karlie Kloss: H νέα μούσα της Diane von Furstenberg-2

Diane von Furstenberg, Φθνόπωρο/Χειμώνας 2014-15

Η Karlie Kloss δήλωσε ότι εμπνέεται από την ίδια την σχεδιάστρια, από την ενέργειά της και την κομψότητά της: «Ήταν τιμή μου να έχω μαζί μου στα γυρίσματα την Diane. Με ενέπνευσε η ενέργειά της, η κομψότητά της και η συμπεριφορά της. Η Diane έχει μια εκπληκτική παρουσία, εξυπνάδα και δύναμη. Εκείνη και ο Peter  (σ.σ. Peter Lindbergh) είναι ζωντανοί θρύλοι. Λάτρευα να ακούω από εκείνους για σημαντικές στιγμές στην ιστορία της μόδας και τις αναμνήσεις τους». Για αυτό, η Karlie, όπως παραδέχεται, προσπαθεί να ζει την κάθε μέρα ακολουθώντας την συμβουλή της Diane von Furstenberg: «Η πιο σημαντική σχέση στη ζωή σου είναι η σχέση που έχεις με τον εαυτό σου».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT