Beautyworld Nail & Hair Spa: Πολυτέλεια με ονοματεπώνυμο

Beautyworld Nail & Hair Spa: Πολυτέλεια με ονοματεπώνυμο

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα Beautyworld που τα τελευταία χρόνια κρατούν την  πρωτοκαθεδρία στο χώρο της περιποίησης και της ομορφιάς μετουσιώνουν ουσιαστικά το όραμα μίας δυναμικής γυναίκας που ως σύγχρονη πρέσβειρα της Αισθητικής υπόσχεται να σας μυήσει σε ένα χώρο απόλυτης ευεξίας και πολυτέλειας με πρωτοποριακές υπηρεσίες και μοναδικά προϊόντα που φέρουν την υπογραφή της.

Έχοντας ήδη κατακτήσει την κοσμοπολίτικη Μύκονο κερδίζοντας επάξια ένα άκρως απαιτητικό κοινό,  τα Beauty World της Δέσποινας Γαβαλά, έρχονται τώρα να αποκαλύψουν και στον κόσμο των βορείων προαστίων πολύτιμα μυστικά ομορφιάς απογειώνοντας τις αισθήσεις και των πιο απαιτητικών πελατών σε ένα νέο χώρο που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για τους λάτρεις της άνεσης και του εκλεπτυσμού. Η υπόσχεση της απόλυτης ευδαιμονίας έχει και ονοματεπώνυμο DG.

Beautyworld Nail & Hair Spa: Πολυτέλεια με ονοματεπώνυμο-1

Το Beautyworld της Δέσποινας Γαβαλά στοχεύει να προσφέρει σε κάθε γυναίκα μοναδικές υπηρεσίες ομορφιάς και ευεξίας μέσα από ποικίλα θεραπευτικά προγράμματα και τις ειδικούς που συμβουλεύουν πάνω στις νέες τάσεις της ομορφιάς. Επισκεφτείτε το Beauty World της Κηφισιάς στην διεύθυνση: Λεβίδου 5 ή καλέστε στο 210 6230640-643 για ραντεβού και κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας με το Body Lotion and Shower Gel by Despina Gavala (τηλεφωνικές παραγγελίες 22890 25202).

Το Beautyworld στη Μύκονο μπορείτε να το βρείτε στις παρακάτω διευθύνσεις:

Ματογιάννη 3, Χώρα

Τηλ: +30 22890 22158

Δραφάκι, 84600

Nails Spa : Τηλ: +30 22890 25202

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τους παρακάτω ιστότοπους:

www.despinagavala.com

Facebook Page

YouTube Page

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT