Fashion News: Νέες δημιουργίες και συνεργασίες που υμνούν την μόδα

Fashion News: Νέες δημιουργίες και συνεργασίες που υμνούν την μόδα

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με την πολυτέλεια να αναδεικνύεται μέσα από την αρχιτεκτονική καθαρότητα, η πρόσφατα ανακαινισμένη boutique Saint Laurent στη Faubourg Saint-Honoré, στο Παρίσι, αποπνέει τη μοναδικότητα που οραματίστηκε ο creative director του οίκου, Hedi Slimane. Λευκό μάρμαρο, επιβλητικοί καθρέφτες, μεταλλικά φινιρίσματα, art deco έπιπλα, vintage και έθνικ στοιχεία συνδυάζονται δίνοντας τον τόνο στους χώρους.

Fashion News: Νέες δημιουργίες και συνεργασίες που υμνούν την μόδα-1

Για τη Δήμητρα Σαρρίδου, η αναζήτηση του καλύτερου παπουτσιού μπορούσε να φτάσει από το Λονδίνο και το Παρίσι μέχρι τη Νέα Υόρκη και το Τόκιο. Αυτό το πάθος μετουσιώθηκε σε δημιουργία, μέσα από την τέχνη του σχεδιασμού και της κατασκευής υποδημάτων, για να καταλήξει στη δική της συλλογή στην online boutique Dimitra Sarridou, με χειροποίητα κομμάτια από υψηλής ποιότητας δέρματα. —www.dimitrasarridou.gr

Fashion News: Νέες δημιουργίες και συνεργασίες που υμνούν την μόδα-2

Η Mary Katrantzou έχει ένα μοναδικό τρόπο να εξελίσσει τα εντυπωσιακά εμπριμέ για τα οποία έγινε διάσημη, πετυχαίνοντας να διατηρεί την προσωπική της ταυτότητα αλλά και να ξαφνιάζει. Αυτό ακριβώς κάνει στη δεύτερη συνεργασία της με τα adidas Originals, με μια capsule συλλογή για το φετινό καλοκαίρι γεμάτη αθλητικές αναφορές.

Fashion News: Νέες δημιουργίες και συνεργασίες που υμνούν την μόδα-3

Ευφορία, αφθονία, συντροφικότητα. Ένα νέο παραδοσιακό λεξικό συμβόλων αποτυπώνεται στη homeware postfolk resort collection της Μαρίας Όλγας Βλάχου.  — Gallery Eleni Marneri

Fashion News: Νέες δημιουργίες και συνεργασίες που υμνούν την μόδα-4

Μια εικονική λεωφόρος δημιουργήθηκε για τη νέα συλλογή γυαλιών ηλίου Prada Raw, που έχουν σκελετούς από φυσικό ξύλο. Έξι σχεδιαστές κλήθηκαν να δημιουργήσουν ισάριθμες ηρωίδες, οι οποίες ζωντανεύουν μέσα από κινούμενα σκίτσα στο raw.prada.com.

Fashion News: Νέες δημιουργίες και συνεργασίες που υμνούν την μόδα-5

PHOTOS: SAINT LAURENT ARCHITECTURE AND DESIGN BY HEDI SLIMANE. EFI PANAGOULA/STUDIO EIGHT. ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΙΑΤΟΣ.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT