Υπέροχα κιμονό που θα αναδείξουν τις εμφανίσεις σας

Υπέροχα κιμονό που θα αναδείξουν τις εμφανίσεις σας

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το κιμονό είναι το κομμάτι που πρέπει να έχετε στη ντουλάπα σας αυτή τη σεζόν και στη βαλίτσα σας στις φετινές διακοπές σας. Αέρινα υφάσματα, ιδιαίτερα prints και πολλοί συνδυασμοί χρωμάτων κάνουν τα κιμονό περιζήτητα, καθώς φοριούνται κάθε στιγμή της μέρας και συνδυάζονται με πολλά από τα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ κάθε γυναικείας γκαρνταρόμπας.

Φορέστε το δικό σας με το αγαπημένο σας boyfriend τζιν παντελόνι, λευκό body και εσπαντρίγιες, με το μοντέρνο bodycon φόρεμά σας και gladiator sandals ή με ένα χρωματιστό σορτς, t-shirt και τα sneakers σας για να πετύχετε ένα πιο casual street look. Στις πιο formal εμφανίσεις σας μπορείτε να επιλέξετε ένα μεταξωτό ή δαντελένιο κιμονό, ώστε να δημιουργήσετε ένα chic outfit που θα κερδίσει τις εντυπώσεις.

Προτιμήστε μονόχρωμο ή με prints, μακρύ ή πιο κοντό, με κρόσσια ή χωρίς, συνδυάστε το με τα σωστά κομμάτια και αξεσουάρ και δημιουργήστε εξαιρετικές εμφανίσεις. Ανακαλύψτε εδώ τα 12 πιο στιλάτα κιμονό για τα καλοκαιρινά looks σας.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT