Elle MacPherson: «Η καλή φυσική και πνευματική κατάσταση είναι μια πολυτέλεια»

Elle MacPherson: «Η καλή φυσική και πνευματική κατάσταση είναι μια πολυτέλεια»

2' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Elle Macpherson έγινε διάσημη ως μοντέλο την δεκαετία του ’90 αλλά παραμένει ακόμα και σήμερα, στα 50 της χρόνια, μια εντυπωσιακή γυναίκα με σιλουέτα που θα ζήλευαν πολλές γυναίκες. Η ίδια ως επιχειρηματίας ορκίζεται στο ‘Super Elixir’, το συμπλήρωμα διατροφής της εταιρείας της ‘WelleCo’ που υπόσχεται μια όμορφη σιλουέτα, αλλά και το νέο προϊόν ‘Nourishing Protein’. Μιλώντας στην βρετανική Vogue, το μοντέλο αποκάλυψε πως κατάφερε να διατηρήσει μια καλή φυσική κατάσταση αλλά και μια εντυπωσιακή εμφάνιση τόσα χρόνια.

«Πάντα μου άρεσαν τα γλυκά αλλά μεγαλώνοντας έτρωγα πολύ απλά» λέει η Elle εξηγώντας ότι πριν μετακομίσει στην Αμερική δεν είχε επιλογές για επεξεργασμένα προϊόντα. «Πλέον επιλέγω οργανικά προϊόντα, φρούτα, λαχανικά και ψάρια. Είναι σημαντικό να ξέρεις τι δίνεις στον οργανισμό σου. Είναι μια γνώση που δεν είχα πριν 20 χρόνια. Θέλω να είμαι καλά όχι για το νούμερο που θα δείξει η ζυγαριά αλλά για να έχω ενέργεια και ένα υγιές σώμα. Όσο μεγαλώνω συνειδητοποιώ πόσο σημαντικό είναι». Η Macpherson πιστεύει ότι η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας: «Κάποτε πίστευα ότι η ομορφιά έχει να κάνει με τις σωστές κρέμες που χρησιμοποιώ, αλλά πρέπει να ξεκινάμε με αυτά που τρώμε». Εντούτοις, η Elle δεν αρνείται ότι υπήρξε και τυχερή: «Για μένα έχει να κάνει και με τα γονίδια. Έχω μια δόση αυστραλιανής κουλτούρας και μια συνείδηση για το τι καταναλώνω. Κάποτε το wellness είχε να κάνει με τη yoga, το καστανό ρύζι και τα ανατομικά σανδάλια. Αλλά πλέον η καλή φυσική κατάσταση και η πνευματική υγεία έχει γίνει μια πολυτέλεια. Είναι μια πολυτέλεια στην οποία θέλω να επενδύω».

Τα προϊόντα της εταιρείας της, όπως λέει, δημιουργήθηκαν χάρη στην επιθυμία της να φέρει ποιοτικά προϊόντα στην αγορά που βοηθούν στην ενίσχυση του μεταβολισμού με τα αντιοξειδωτικά συστατικά τους , τις φυτικές ίνες και την βιταμίνη Β. Η ίδια προσπαθεί να έχει μια ισορροπημένη διατροφή, να τρώει με μέτρο αλλά και να γυμνάζεται: «Κάνω διάφορα sports. Τρέχω στην θάλασσα, κολυμπάω, περπατάω στο βουνό. Είμαι πολύ τυχερή για ταξιδεύω αρκετά και απλά εκμεταλλεύομαι το περιβάλλον κάθε φορά που βρίσκομαι στη φύση». Οι μικρές αλλαγές είναι αυτές που κάνουν μεγάλη διαφορά, υποστηρίζει η Elle, η οποία πάντα έδινε σημασία στην υγεία του οργανισμού της. «Η συμπεριφορά είναι σημαντική» λέει γιατί «πρέπει να είσαι έτοιμος να προσπαθήσεις να φερθείς καλά στον εαυτό σου. Οι μικρές αλλαγές κάνουν μεγάλη διαφορά, απλά πρέπει να ξεκινήσεις. Να πίνεις νερό από γυάλινα μπουκάλια, να προσπαθείς να ακολουθείς μια αλκαλική διατροφή. Και να γελάς. Όποιος γελάει πάντα είναι πιο όμορφος από κάποιον που δεν γελάει».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT