Κοντά μαλλιά: Σε ποιες γυναίκες ταιριάζουν;

Κοντά μαλλιά: Σε ποιες γυναίκες ταιριάζουν;

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Θα μου πηγαίνουν τα κοντά μαλλιά;». Πόσες φορές δεν έχετε κάνει κι εσύ αυτή την ερώτηση στον εαυτό σας;  Θα θέλατε να το δοκιμάσετε, αλλά δεν ξέρετε αν σας ταιριάζει. Η μόδα φέτος έχει ‘απελευθερωθεί’ από τα extensions και επιτάσσει pixie cuts και καρέ χτενίσματα.

Ο κανόνας των 5.5cm θα σας βοηθήσει να καταλάβετε αν σας ταιριάζει το κοντό κούρεμα ή όχι. «Δημιουργός» του ο hairstyle trendsetter και product innovator, John Frieda, κι όπως δηλώνει σε πρόσφατη συνέντευξή τoυ, ο επικεφαλής στιλίστας των John Frieda Salons UK, Giles Robinson: «Έχει να κάνει με τις γωνίες».

«Ο John μελέτησε πρόσωπα και είδε ότι η γωνία της σιαγόνας καθορίζει το κατά πόσο κάποια δείχνει καλύτερα με κοντά ή μακριά μαλλιά», συμπλήρωσε. Και επιμένει ότι τα αποτελέσματα είναι αξιόπιστα.

Δοκιμάστε το!

Για να δοκιμάσετε τον κανόνα στο πρόσωπό σας, πάρτε ένα μολύβι ή στυλό και τοποθετήστε το κάτω από το πηγούνι σας οριζοντίως και μετά τοποθετήστε έναν χάρακα κάτω από το αυτί σας επίσης καθέτως. Δείτε σε ποιο σημείο διασταυρώνονται μολύβι και χάρακας: Aν είναι λιγότερο από 5. 5 cm τότε κάtνε τα μαλλιά σας κοντά, σας ταιριάζουν!

Διαβάστε περισσότερα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT