Playsuits για ξεχωριστές καλοκαιρινές εμφανίσεις

Playsuits για ξεχωριστές καλοκαιρινές εμφανίσεις

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα πρωινά ή τα απογεύματα που θέλετε να φορέσετε κάτι μοντέρνο, άνετο και κομψό, δεν έχετε παρά να επιλέξετε μία από τις playsuits που έχετε στη ντουλάπα σας, καθώς αποτελούν ιδανική επιλογή για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σας.

Οι mini ολόσωμες φόρμες ανήκουν σίγουρα, στα statement κομμάτια κάθε γυναίκειας γκαρνταρόμπας και υπόσχονται να σας εξασφαλίσουν εξαιρετικά looks είτε βρίσκεστε στην πόλη είτε κάνετε βόλτες στα σοκάκια του νησιού που έχετε επισκεφθεί για τις καλοκαιρινές διακοπές σας.

Playsuits για ξεχωριστές καλοκαιρινές εμφανίσεις-1

Balenciaga, Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015

Η ποικιλία τους είναι μεγάλη και θα βρείτε σίγουρα την κατάλληλη για τη σιλουέτα και το στιλ σας. Διαλέξτε μία μονόχρωμη playsuit ή τολμήστε με έντονα tropical prints, συνδυάστε τη με τα σανδάλια, τις εσπαντρίγιες ή τις κομψές πλατφόρμες σας και δημιουργήστε τα πιο hot looks. Μπορείτε να προσθέσετε ένα ή δύο αξεσουάρ που θα αναδείξουν με τον καλύτερο τρόπο κάθε σύνολό σας.

Ανακαλύψτε εδώ 12 playsuits για ξεχωριστές καλοκαιρινές εμφανίσεις

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT