H ισχύς εν τη ενώσει

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ιστορία του EMENAY ξεκινά να γράφεται λίγους μήνες πριν, όταν η Μαργαρίτα Πριφτάκη και ο Αντώνης Παπαδάκης, σύντροφοι στη ζωή, αποφασίζουν να χαράξουν μία ακόμη κοινή πορεία, αυτήν τη φορά στο χώρο της μόδας.

«Το όνομα προέρχεται από το συνδυασμό των αρχικών μας, Μ ’n’ A. Ψάχναμε κάτι που να κινεί την περιέργεια στον κόσμο να μάθει τι κρύβεται από πίσω». Για τη Μαργαρίτα αυτό το εγχείρημα είναι μια αφορμή να ξεδιπλώσει το ταλέντο της στο σχέδιο μόδας, καθώς η πολύχρονη πείρα και οι αντίστοιχες σπουδές της  τής έχουν δώσει τα απαραίτητα εφόδια, ώστε να βάλει τα σχέδιά της σε εφαρμογή. Όσο για τον Αντώνη, η εξειδίκευσή του στο web developing & advertising του δίνει το έναυσμα να οραματιστεί μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης: «Συστηθήκαμε μέσω της ιστοσελίδας μας. Θεωρήσαμε εξαρχής ότι η πρόκληση ήταν να δημιουργήσουμε ένα e-shop που να πληροί τις προϋποθέσεις ώστε να μπορεί να πάρει και παγκόσμιες προεκτάσεις».

H ισχύς εν τη ενώσει-1

Όπως αναφέρουν, η καθημερινότητα της σύγχρονης γυναίκας και η ανάγκη της να είναι κομψή ανά πάσα στιγμή τούς ωθούν να δημιουργούν ευέλικτα, μίνιμαλ κομμάτια, που μπορούν να αντεπεξέλθουν στιλιστικά σε κάθε περίσταση. «Σίγουρα, μας απασχολεί τι επιτάσσει η μόδα, ωστόσο δεν επηρεαζόμαστε άμεσα από αυτήν. Προσπαθούμε να προσαρμόσουμε το εκάστοτε στοιχείο σε ρούχα που θα παραμείνουν διαχρονικά. Έτσι, πρωταρχικό για εμάς συστατικό είναι η ποιότητα των υφασμάτων, που ίσως αδικούνται από μια απλή φωτογραφία στο διαδίκτυο, αλλά σίγουρα ανταμείβουν τον αγοραστή από κοντά». ―www.emenay.com

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT