Η Kate Hudson πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του Jimmy Choo

Η Kate Hudson πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του Jimmy Choo

2' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Kate Hudson είναι διάσημη για το ταλέντο της, την εμμονή της με τη γυμναστική και το καλιφορνέζικο στιλ της. Η κόρη της Goldie Hawn έχει κληρονομήσει την ομορφιά της, την αγάπη της για τον χορό και το στιλ που δεν έμεινε απαρατήρητο από τον Jimmy Choo που θέλησε να συνεργαστεί με την ηθοποιό στην καμπάνια της νέας φθινοπωρινής κολεξιόν του οίκου που είναι εμπνευσμένη από το μπαλέτο.

«Μεγάλωσα χορεύοντας» λέει η Kate στη συνέντευξη που παραχώρησε στη διαδικτυακή σελίδα του label. «Η μαμά μου με έγραψε σε μαθήματα χορού σε ηλικία 3 ετών και έκανα μπαλέτο μέχρι τα 12 πριν μου επιτρέψει να ασχοληθώ και με άλλα είδη χορού. Δεν μου επέτρεπε να χάσω κάποιο μάθημα, ήξερα ότι απλά έπρεπε να πάω. Όταν έχεις αυτή την πειθαρχία όταν είσαι παιδί την ‘μεταφράζεις’ σε όλα τα πράγματα στην ζωή σου. Ο χορός με έκανε να συνδεθώ περισσότερο με το σώμα μου με την έννοια ότι άρχισα να καταλαβαίνω τι χρειάζεται».

Η Kate Hudson πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του Jimmy Choo-1

Photo Courtesy Jimmy Choo

Στη νέα καμπάνια Jimmy Choo, η Hudson ποζάρει με τα νέα σανδάλια του οίκου, με με μπότες, φλατ και pumps, όμως τα αγαπημένα της, όπως λέει, είναι οι ροζ βελούδινες γόβες: «Το look είχε μια vintage, Oscar de la Renta αίσθηση, απέπεμπε μια χαλαρή και αιθέρια πνοή. Αυτά τα παπούτσια είναι όμορφα και το χρώμα τους έκαναν το μαύρο φόρεμα να είναι ιδιαίτερο».

Η Kate Hudson πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του Jimmy Choo-2
Η Kate Hudson πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του Jimmy Choo-3
Η Kate Hudson πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του Jimmy Choo-4

Photo Courtesy Jimmy Choo

Η ηθοποιός πάντα είχε καλή σχέση με την μόδα. Όπως θυμάται «όταν ήμουν μικρό κορίτσι, πήγα μια μέρα με τη μητέρα μου σε μια δοκιμή για το ρούχο που θα φορούσε του Bob Mackie. Ήταν στο στούντιό του και εκεί υπήρχαν πολλά υφάσματα. Εγώ είχα εντυπωσιαστεί και αισθανόμουν σαν να ήμουν σε όνειρο. Θυμάμαι ότι μου έδωσε ένα κουτί με μικρά φιογκάκια από πούλια σε διαφορετικά χρώματα». Οι πρώτες γόβες που φόρεσε ήταν για αυτήν μια ιδιαίτερη εμπειρία: «Ήμουν περίπου 12 ετών και ήταν στην αποφοίτηση του σχολείου μου. Η μαμά μου δεν με άφηνε να φοράω γόβες τότε αλλά πήγαινα στην ντουλάπα της και δοκίμαζα τις δικές της. Φορούσα ένα καλοκαιρινό φόρεμα εκείνη την ημέρα, ένα λευκό με prints με μικρά κερασάκια. Η μητέρα μου μού αγόρασε τις πρώτες μου γόβες. Ήταν κόκκινα και ήμουν πολύ ευτυχισμένη».

Το στιλ της εξαρτάται από τη διάθεσή της, όπως λέει χαρακτηριστικά «η άνεση είναι ο κοινός παρονομαστής. Πολλά από τα ρούχα που επιλέγω είναι ελαφριά και φαρδιά. Πάντα μου άρεσε το στιλ της δεκαετίας του ’70. Τα fashion icons που με εμπνέουν είναι η Julie Christie, η Anita Pallenberg, η Kate Moss και η Cher». Όσο για τις διάσημες κολεξιόν των μεγάλων οίκων λέει πως πάντα εντυπωσιάζεται από τις φθινοπωρινές καμπάνιες «είναι η αγαπημένη μου εποχή για τη μόδα. Μου αρέσουν τα υφάσματα και τα διάφορα layers. Αλλά η αγαπημένη μου εποχή για τα ρούχα που φοράω είναι το καλοκαίρι. Μου αρέσουν τα girly ρούχα, τα αεράτα υφάσματα αλλά και τα αξεσουάρ».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT