Concealer: Το μυστικό για αψεγάδιαστη επιδερμίδα

Concealer: Το μυστικό για αψεγάδιαστη επιδερμίδα

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το φορτωμένο πρόγραμμα που έχετε δεν σας επιτρέπει να κοιμάστε τις ώρες που χρειάζεστε για να δείχνετε φρέσκια και ξεκούραστη κάθε στιγμή. Έτσι, οι μαύροι κύκλοι έχουν κάνει την εμφάνισή τους και πρέπει να βρείτε το κατάλληλο καλλυντικό που θα τους εξαφανίσει. Το προϊόν που καλύπτει σημάδια και ατέλειες, το concealer, είναι απαραίτητο για κάθε γυναικείο νεσεσέρ.

Το σημαντικό είναι πως μπορεί να αντικαταστήσει ακόμη και το foundation σας τις στιγμές που το χρειάζεστε. Θα το βρείτε σε υγρή ή compact μορφή και μπορείτε να το απλώνετε με πινελάκι ή με τα δάχτυλά σας.

Βρείτε το ιδανικό για τον τύπο της επιδερμίδας σας και εφαρμόστε το καθημερινά στο μακιγιάζ σας. Να θυμάστε πως η απόχρωση του concealer σας παίζει σημαντικό ρόλο, γι’ αυτό καλό είναι να προτιμήσετε έναν τόνο πιο ανοιχτό από αυτόν της επιδερμίδας σας, ώστε να φωτίζετε πιο σωστά την περιοχή των ματιών και να δημιουργείτε κάθε φορά ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT