Nude γόβες για κομψά φθινοπωρινά βήματα

Nude γόβες για κομψά φθινοπωρινά βήματα

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι γόβες σε nude απόχρωση είναι ίσως, μαζί με τις κλασικές μαύρες το ζευγάρι που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα στη γκαρνταρόμπα της, μιας και συνδυάζεται με σχεδόν όλα τα ρούχα και αξεσουάρ σας. Αποτελούν μία safe επιλογή κάθε στιγμή της μέρας και μπορείτε να τις επιλέξετε για τα looks σας είτε έχετε κλασικό στιλ, είτε πιο μοντέρνο. Επιπλέον, είναι ο καλύτερος και πιο εύκολο τρόπος για να δείχνει πιο ψηλή η σιλουέτα σας. Φυσικά, για να πετύχετε το συγκεκριμένο τρικ, θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη σημασία στην απόχρωση που θα διαλέξετε, ώστε να ταιριάζει με εκείνη της επιδερμίδας σας κι έτσι να δημιουργείται η ψευδαίσθηση των παραπάνω πόντων.

Επιλέξτε το ύψος τακουνιού και το σχέδιο που σας χαρίζει άνεση και στιλ και φορέστε τις nude γόβες σας στις βόλτες σας αλλά και στο γραφείο. Συνδυάστε τις με κομψά pencil φορέματα, υφασμάτινα παντελόνια σε ίσια γραμμή, ολόσωμες φόρμες ή με midi κλος φούστες.

Nude γόβες για κομψά φθινοπωρινά βήματα-1

Elie Saab, Φθινόπωρο/Χειμώνας 2014-15

Το ζευγάρι που θα βρείτε σε πολλές διαφορετικές εκδοχές θα αναδείξει κάθε casual και formal look σας. Προτιμήστε sexy stiletto, ankle strap ή με ανοίγματα και ιδιαίτερα κοψίματα και κερδίστε τις εντυπώσεις με κάθε εμφάνισή σας.

Δείτε περισσότερα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT