4 beauty συνήθειες για λαμπερή επιδερμίδα

4 beauty συνήθειες για λαμπερή επιδερμίδα

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάθε γυναίκα θέλει να έχει ένα πρόσωπο λαμπερό χωρίς ατέλειες ή μαύρα στίγματα και φυσικά, αυτό μπορεί να το πετύχει ακολουθώντας τα σωστά βήματα στη beauty routine της. Για παράδειγμα, μπορεί να είστε κουρασμένη πριν κοιμηθείτε το βράδυ, αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να μην καθαρίσετε το πρόσωπό σας και να μην αφαιρέσετε το μακιγιάζ σας. Ένα καλό ντεμακιγιάζ επιβάλλεται, γι΄αυτό δεν πρέπει να το αμελείτε σε καμία περίπτωση.

Ποιες άλλες συνήθειες όμως, πρέπει να υιοθετήσετε στην καθημερινότητά σας για τη φροντίδα της επιδερμίδας σας;

Μην το παρακάνετε με τον καθαρισμό και την απολέπιση του προσώπου σας.

Ο καθημερινός καθαρισμός του προσώπου είναι πολύ σημαντικός, αλλά δεν χρειάζεται να υπερβάλλετε με τη συχνότητα και την ένταση. Πλύνετε το πρόσωπό σας με απαλές κυκλικές κινήσεις πρωί και βράδυ με ένα gel ή αφρό που ταιριάζει στον τύπο της επιδερμίδας σας και στη συνέχεια, εφαρμόστε την ενυδατική σας κρέμα. Μία ή δύο φορές την εβδομάδα καλό είναι να χρησιμοποιείτε μία μάσκα ήπιας απολέπισης για να απομακρύνετε τα μαύρα στίγματα και να μειώσετε τη λιπαρότητα.

Προστατέψτε την επιδερμίδα σας καθημερινά, χρησιμοποιώντας τα σωστά προϊόντα.

Η επιλογή των κατάλληλων προϊόντων είναι σημαντικός παράγοντας για να έχετε μία λαμπερή και αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Ρωτήστε τον/τη δερματολόγο σας σχετικά με τα καλλυντικά που πρέπει να χρησιμοποιείτε, ειδικά αν έχετε πρόβλημα λιπαρότητας ή ακμής.

Χρησιμοποιήστε αντιρυτιδικά προϊόντα σχετικά νωρίς.

Μην περιμένετε να δείτε την πρώτη ρυτίδα για να αρχίσετε να εφαρμόζετε τα συγκεκριμένα προϊόντα. Κάνοντας μία καλή έρευνα αγοράς θα βρείτε σίγουρα τα κατάλληλα για τον τύπο της επιδερμίδας σας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT