Shirt-dress για casual εμφανίσεις

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα πουκάμισα-φορέματα συνδυάζουν άνεση και στιλ και αποτελούν ιδανική επιλογή για τις καθημερινές εμφανίσεις σας. Μπορείτε να τα φορέσετε τόσο στις βόλτες σας, όσο και στο γραφείο, δημιουργώντας κάθε φορά ένα look που θα κερδίζει τις εντυπώσεις.

Είναι ενδιαφέρον πως ένα φόρεμα που έχει γραμμή όμοια με εκείνη ενός πουκαμίσου, μπορεί να δείχνει τόσο κομψό, θηλυκό και καλόγουστο αν το συνδυάσετε με τα σωστά παπούτσια και το αναδείξετε με μοντέρνα αξεσουάρ.

Φορέστε ένα μονόχρωμο ή printed shirt dress, δέστε στη μέση μία λεπτή δερμάτινη ζώνη σε ταμπά απόχρωση, προσθέστε μία chic και βολική handbag ή ένα χιαστί τσαντάκι και ολοκληρώστε το look σας με ένα ζευγάρι μπαλαρίνες, σανδάλια ή κομψά sneakers.

Το κομμάτι που πρέπει να βρίσκεται σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα, με το ιδιαίτερό του στιλ και παράλληλα με το άνετο design του είναι ιδανικό για όλες τις ώρες, ενώ ταιριάζει στους περισσότερους σωματότυπους και ηλικίες.

Ανακαλύψτε εδώ 7 στιλάτα πουκάμισα-φορέματα για άνετες και chic εμφανίσεις.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT