Τυχερές εικόνες

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πέλαγος σε όλες τις γοητευτικές αποχρώσεις του κυριαρχεί σε πολλές λήψεις της Μαρίνας Βερνίκου. «Η φωτογραφία είναι ο τρόπος που εκφράζομαι και ο τρόπος να καταγράφω τον κόσμο γύρω μου», λέει η ίδια. «Με εμπνέει η χώρα μου, η θάλασσα, το φως του Αιγαίου και η οικογένειά μου. Φωτογραφίζω καθημερινά, καθώς η περίοδος του καλοκαιριού είναι η πιο δημιουργική».

Τυχερές εικόνες-1
Τυχερές εικόνες-2

Ως πρόεδρος της φιλανθρωπικής οργάνωσης CREAID, διοργάνωσε στις αρχές Απριλίου μια δημοπρασία με tote bags σχεδιασμένες από 200 εκπροσώπους του επιχειρηματικού, του δημοσιογραφικού και του καλλιτεχνικού χώρου, με σκοπό την ενίσχυση της οργάνωσης Γιατροί του Κόσμου. Στη δική της επέλεξε να τυπώσει μια από τις φωτογραφίες της, κι έτσι γεννήθηκε η ιδέα να δημιουργήσει τη σειρά The Lucky Bag, με τσαντάκια γεμάτα εικόνες καλοκαιριού. «∆ιαλέγω τις λήψεις με βάση τι θα ήθελα να κρατάω εγώ», εξηγεί.

Τυχερές εικόνες-3
Τυχερές εικόνες-4
Τυχερές εικόνες-5

«Λατρεύω την Ελλάδα και θέλω οι εικόνες της χώρας μας να ταξιδέψουν στον κόσμο. Θέλω οι τσάντες να πουλιούνται στο εξωτερικό και όλοι να έχουν ένα κομμάτι της Ελλάδας μαζί τους, ενώ τα έσοδα πηγαίνουν για να βοηθήσουν παιδιά που έχουν ανάγκη». Η συλλογή διατίθεται σε επιλεγμένα καταστήματα και στην ιστοσελίδα www.creaid.com.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT