Jason Wu: Λάμψη και διαχρονικότητα

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κομψά, περίτεχνα ρούχα, κλασσικό κόκκινο κραγιόν και εντυπωσιακοί κότσοι που παραπέμπουν στα πρότυπα ομορφιά της δεκαετίας του ’40 και του ’50, παρουσιάστηκαν στην νέα κολεξιόν του διάσημου σχεδιαστή Jason Wu για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016 στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. Οι νέες προτάσεις του Wu περιλαμβάνουν θηλυκά απογευματινά φορέματα με ταφτά και δαντελένιες λεπτομέρειες αλλά και μια μεταλλική, λαμπερή παλέτα που δίνει μια φουτουριστική άποψη στα looks του σχεδιαστή.  

Jason Wu: Λάμψη και διαχρονικότητα-1
Jason Wu: Λάμψη και διαχρονικότητα-2
Jason Wu: Λάμψη και διαχρονικότητα-3

Ο σχεδιαστής που επιμελείται τα σύνολα της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, Michelle Obama, παρουσίασε διαχρονικά και κλασσικά σχέδια που είναι μοντέρνα αλλά και ραφινάτα χρησιμοποιώντας ήρεμα χρώματα όπως το σκούρο πράσινο, το σκούρο καφέ, το μαύρο που τα συνδύασε με έντονα χρώματα όπως το φούξια και το ασημί.

Jason Wu: Λάμψη και διαχρονικότητα-4

Ο Jason Wu που παρουσίασε ένα εντυπωσιακό σχέδιο με κρόσσια στην έναρξη της επίδειξης, εμπνεύστηκε τη νέα κολεξιόν από παλιά έπιπλα και φωτογραφίες του John Rawlings, ενός διακεκριμένου φωτογράφου μόδας που δούλευε από το 1930 έως και τη δεκαετία του ’60: «Ήθελα να παρουσιάσω αυτό που έβλεπα με ένα μοντέρνο τρόπο μέσα από τη δική μου ματιά» είπε ο Wu που ήταν ένας από τους πρώτους σχεδιαστές φέτος που παρουσίασε την κολεξιόν του στην Εβδομάδα Μόδας.

Jason Wu: Λάμψη και διαχρονικότητα-5
Jason Wu: Λάμψη και διαχρονικότητα-6

Η νέα κολεξιόν του Jason Wu επανέφερε το ‘glamour’ στα σοφιστικέ αλλά και στα νεανικά look: Ρούχα που αποπνέουν διαχρονική κομψότητα και σχέδια που μπορεί να φορέσει κάθε γυναίκα που θέλει να δημιουργήσει θηλυκά και κλασσικά σύνολα που εντυπωσιάζουν. 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT