Φθινοπωρινά πουκάμισα για στιλάτες εμφανίσεις

Φθινοπωρινά πουκάμισα για στιλάτες εμφανίσεις

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί να έχετε αδυναμία στα crop tops και στα t-shirts με στάμπες από τα αγαπημένα σας μουσικά συγκροτήματα, αλλά ποτέ δεν λέτε ‘όχι’ στα στιλάτα πουκάμισα που θα αναδείξουν τα look σας.

Είναι άλλωστε ένα κομμάτι που μπορείτε να φορέσετε είτε έχεις μοντέρνο, είτε street, είτε πιο κλασικό στιλ. Τα άπειρα σχέδια, οι γραμμές και τα χρώματα σας δίνουν τη δυνατότητα να ανακαλύψετε τα ιδανικά πουκάμισα για τον σωματότυπο και το ντύσιμό σας.

Επιπλέον, είναι εξαιρετικά σημαντικό το ότι μπορείτε να τα φορέσετε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και να τα συνδυάσετε τόσο με τις παντελόνες και τις φούστες σας, όσο και με τα τζιν ή τα σορτς σας.

Επιλέξτε ένα πουκάμισο με χρώμα ή πρωτότυπα μοτίβα και φορέστε το με το υφασμάτινο παντελόνι σας, ανοιχτό πάνω από το φόρεμά σας αντί για jacket ή δεμένο με κόμπο στο ύψος του αφαλού. Επιπλέον, μπορείτε να δέσετε το καρό πουκάμισό σας στη μέση και να το συνδυάσετε με total black outfits ή δερμάτινα κομμάτια.

Ανακαλύψτε εδώ 15 διαφορετικά πουκάμισα με σχέδια και χρώματα για τις φθινοπωρινές εμφανίσεις σας

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT