Beauty tips για πλούσια, μακριά μαλλιά

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εδώ και καιρό προσπαθείτε να μακρύνετε τα μαλλιά σας, για να αρχίσετε να φτιάχνετε ξανά πλεξούδες και αλοογουρές και να δημιουργείτε υπέροχα hairstyles. Αντί, όμως, να ελέγχετε το μήκος των μαλλιών σας καθημερινά μπορείτε να ανακαλύψετε tips που θα σας βοηθήσουν να τα μακρύνετε πιο γρήγορα.

1. Να φροντίζετε τακτικά το τριχωτό της κεφαλής

Είναι ένας εύκολος και σίγουρος τρόπος για να δείτε πιο γρήγορα το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Δοκιμάστε να κάνετε μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής, ώστε να αυξήσετε την κυκλοφορία του αίματος και μην ξεχνάτε να κάνετε τακτικά μία απολέπιση για να απομακρύνετε υπολείμματα από τα προϊόντα styling που χρησιμοποιείτε.

2. Να εφαρμόζετε συχνά μία μάσκα για τα μαλλιά

Μία μάσκα θα κρατήσει τα μαλλιά σας και το τριχωτό της κεφαλής ενυδατωμένα και υγιή. Διαλέξτε μία του εμπορίου ή δοκιμάστε να φτιάξετε μία μόνη σας στο σπίτι.

3. Προσπαθήστε να μη χρησιμοποιείτε συχνά εργαλεία θερμότητας, όπως σίδερο για μπούκλες ή πρέσα ισιώματος.

Με τον καιρό θα καταλάβετε πόσο καλό θα κάνει η αποχή από τα εργαλεία θερμότητας στα μαλλιά σας. Επιπλέον, θα αρχίσουν να μακραίνουν πιο γρήγορα γιατί θα είναι υγιή και όχι κατεστραμμένα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT