Στιλάτα παντελόνια για κομψές φθινοπωρινές εμφανίσεις

Στιλάτα παντελόνια για κομψές φθινοπωρινές εμφανίσεις

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το καλοκαίρι και την άνοιξη προτιμήσαμε για τις περισσότερες εμφανίσεις μας φορέματα και φούστες σε διάφορα χρώματα, σχέδια και γραμμές κι έτσι ήρθε σιγά-σιγά η ώρα να βγάλουμε από τη ντουλάπα μας τα “παραπονεμένα” παντελόνια που τόσο καιρό δεν είδαν το φως του ήλιου!

Φυσικά, αξίζει να ρίξουμε μια ματιά σε όσα πρότειναν οι μεγαλύτεροι οίκοι στις πασαρέλες τους, ώστε να πάρουμε έμπνευση για όσα θα φορέσουμε τη φθινοπωρινή σεζόν: Τα κομμάτια σε ανδρική γραμμή έχουν την τιμητική τους, όπως και οι υφασμάτινες cropped παντελόνες. Μια καλή ιδέα είναι να αναδείξετε τη rock πλευρά σας με ένα δερμάτινο ή vinyl παντελόνι σε διάφορα χρώματα, ενώ θα δείτε σε πολλά ράφια και τα παντελόνια καμπάνες που φέρνουν αέρα 70’s στη γκαρνταρόμπα σας.

Τα υφασμάτινα παντελόνια σε φαρδιά γραμμή αλλά και τα πιο κλασικά σε ίσια, είναι ιδανικά για τα office looks σας και μπορείτε να τα συνδυάσετε με σακάκια, πουκάμισα, ακόμη και t-shirts με στάμπες για να δημιουργήσετε τα πιο καλόγουστα σύνολα.

Μία εξαιρετική επιλογή είναι και τα μονόχρωμα παντελόνια σε διάφορες αποχρώσεις που θα συνδυάσετε με top ή πανωφόρι στον ίδιο τόνο. Η τάση που λάνσαραν πολλοί σχεδιαστές στις συλλογές τους θα κυριαρχήσει φέτος το φθινόπωρο κι έτσι μπορείτε να τη δοκιμάσετε άφοβα στις εμφανίσεις σας.

Αν προτιμάτε τα έντονα patterns ή τις πρωτότυπες διακοσμητικές λεπτομέρειες θα βρείτε πολλά κομμάτια με αυτά τα χαρακτηριστικά. Προτιμήστε να τα συνδυάσετε με πιο ουδέτερα top ή jackets, καθώς αποτελούν ήδη ένα statement κομμάτι στο look σας. Τα καρό, όπως και τα ριγέ που είναι ίσως τα πιο διαχρονικά μοτίβα, ταιριάζουν σε πολλά διαφορετικά στιλ. Φέτος μπορείτε να δοκιμάσετε παντελόνια σε έντονα χρώματα, όπως χρυσό, ασημί, φωτεινό κίτρινο, τιρκουάζ, μπλε, χακί, αλλά και κόκκινο ή ροζ.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT