5 συμβουλές για άψογο μακιγιάζ

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί να ενθουσιάζεστε με κάθε εντυπωσιακό beauty look που ανακαλύπτετε σε περιοδικά, sites και blogs, αλλά όταν προσπαθείτε να το αντιγράψετε δυσκολεύεστε αρκετά να πετύχετε ένα παρόμοιο αποτέλεσμα. Ίσως εφαρμόζετε με λάθος τρόπο κάποια προϊόντα και αυτό κάνει τη διαφορά. Ανακαλύψτε 5 απλά tricks που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε ένα τέλειο μακιγιάζ, χωρίς να περάσετε όλο το απόγευμά σας μπροστά στον καθρέφτη.

1. Επιλέξτε τη σωστή απόχρωση κραγιόν.

Συνήθως τεστάρουμε το κραγιόν που θέλουμε να αγοράσουμε, στο εξωτερικό της παλάμης. Μια καλή ιδέα είναι να το δοκιμάσετε στο δακτυλικό σας αποτύπωμα που το χρώμα του πλησιάζει περισσότερο στην απόχρωση των χειλιών σας. Αφού το εφαρμόσετε, πλησιάστε το δάχτυλό σας δίπλα στα χείλη σας για να δείτε αν σας ταιριάζει ο τόνος που έχετε επιλέξει.

2. Μία καλή απολέπιση στα χείλη επιβάλλεται πριν εφαρμόσεις το κραγιόν σας.

Για να δείχνει το κραγιόν σας πιο λαμπερό και να έχει μεγαλύτερη διάρκεια, καλό είναι να περάσετε την οδοντόβουρτσά σας πάνω από τα χείλη σας, ώστε να μαλακώσετε τα σκασμένα σημεία.

3. Κάντε τα μάτια σας να δείχνουν μεγαλύτερα.

Χρησιμοποιήστε μία ανοιχτόχρωμη σκιά πριν από οποιαδήποτε άλλη. Εφαρμόστε τη σε όλο το βλέφαρο και στη συνέχεια, περάστε δύο στρώσεις από τη μάσκαρά σας. Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT