Μανικιούρ: Συμβουλές για να διαρκέσει περισσότερο

Μανικιούρ: Συμβουλές για να διαρκέσει περισσότερο

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανακαλύψτε 10 χρήσιμα tips για να αποκτήσει το manicure σας μεγαλύτερη διάρκεια:

1. Δώστε σχήμα στα νύχια σας με μία λίμα και προσπαθήστε να τα λιμάρετε προς μία κατεύθυνση, ώστε να εμποδίσετε το σπάσιμο. Επιπλέον, δοκιμάστε να τα κόψετε σχετικά κοντά, για να μη σπάνε συχνά.

2. Είναι αρκετά σημαντικό να ενυδατώνετε τα νύχια σας συχνά. Ειδικά, πριν τα βάψετε καλό είναι να εφαρμόσετε ένα ενυδατικό λαδάκι που θα απορροφηθεί σχετικά γρήγορα, για να απλώσετε όπως πρέπει το βερνίκι σας.

3. Μην κουνάτε ποτέ το μπουκαλάκι με το βερνίκι, γιατί δημιουργούνται φυσαλίδες. Τοποθετήστε το βερνίκι ανάμεσα στα χέρια σας και τρίψτε τα μεταξύ τους.

4. Μην ξεχνάτε ποτέ τη βάση. Προστατεύει τα νύχια σας και μετά την εφαρμογή της, το βερνίκι απλώνεται πιο εύκολα.

5. Δεν χρειάζεται να συγκεντρώσετε μεγάλη ποσότητα από το βερνίκι που έχετε διαλέξει για τα νύχια σας πάνω στο πινελάκι. Επιπλέον, είναι σημαντικό να δημιουργήσετε λεπτές στρώσεις για να στεγνώσουν πιο γρήγορα.

6. Εφαρμόστε δύο στρώσεις από το βερνίκι για να πετύχετε ένα περιποιημένο αποτέλεσμα χωρίς κενά. Περιμένετε δύο λεπτά ανάμεσα στις δύο στρώσεις για να δώσετε χρόνο στα νύχια σας να στεγνώσουν όπως πρέπει.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT