Marc Jacobs: Η εντυπωσιακή επίδειξη που ‘έκλεισε’ την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης

Marc Jacobs: Η εντυπωσιακή επίδειξη που ‘έκλεισε’ την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης ‘έκλεισε’ με την εντυπωσιακή επίδειξη του Marc Jacobs που πραγματοποιήθηκε στο ιστορικό θέατρο Ziegfeld. Με θεματική εμπνευσμένη από την θεατρική κουλτούρα, τα ποπ κορν, το κόκκινο χαλί, το Hollywood αλλά και την Αμερική σε πρώτο πλάνο, ο σχεδιαστής δημιούργησε ένα show που θα μείνει στην ιστορία της μόδας.

Τα μοντέλα βγήκαν στην σκηνή, περπάτησαν στο κόκκινο χαλί, φωτογραφήθηκαν από το κοινό και από τους φωτογράφους και έπειτα μπήκαν στην κεντρική αίθουσα του θεάτρου όπου περπάτησαν στην πασαρέλα μπροστά στους προσκεκλημένους. Το συγκρότημα του Brian Newman έπαιξε ζωντανά μια διασκευή του ‘Trash’ των New York Dolls, ενώ τα διάσημα μοντέλα- μεταξύ των οποίων η Kendall Jenner, η Joan Smalls, η μούσα του Jacobs και μουσικός Beth Ditto, αλλά και η ηθοποιός Emily Ratajkowski, παρουσίασαν την νέα κολεξιόν.

Marc Jacobs: Η εντυπωσιακή επίδειξη που ‘έκλεισε’ την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης-1
Marc Jacobs: Η εντυπωσιακή επίδειξη που ‘έκλεισε’ την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης-2
Marc Jacobs: Η εντυπωσιακή επίδειξη που ‘έκλεισε’ την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης-3

Η Natalie Westling άνοιξε την επίδειξη φορώντας ένα πουλόβερ και μια φούστα εμπνευσμένη από την αμερικανική σημαία, σε κόκκινο, λευκό και μπλε χρώμα. Τα 61 σύνολα της συλλογής δεν ήταν επηρεασμένα, βέβαια, μόνο από την Αμερική και την χρυσή εποχή του Hollywood. Η Magdalena Jasek εμφανίστηκε στην πασαρέλα με ένα κοστούμι με pattern που κοσμούσε το πρόσωπο της μοναδικής Maria Callas.

Marc Jacobs: Η εντυπωσιακή επίδειξη που ‘έκλεισε’ την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης-4
Marc Jacobs: Η εντυπωσιακή επίδειξη που ‘έκλεισε’ την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης-5
Marc Jacobs: Η εντυπωσιακή επίδειξη που ‘έκλεισε’ την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης-6

Κολεγιακά γιλέκα, σύνολα εμπνευσμένα από τη στολή μαζορέτας και ναυτικές στολές, πλεχτά επηρεασμένα από το παλιό Hollywood, όμορφα tank tops, καρό πουκάμισα και αμερικάνικο στιλ με rockabilly styling στα αξεσουάρ, τα μαλλιά και το μακιγιάζ ήταν μερικά από τα looks που παρουσίασε ο διάσημος σχεδιαστής. Ο Marc Jacobs παρουσίασε μια κολεξιόν με χαρακτήρα, αφήνοντας πίσω του την αποχώρηση των σχεδιαστών Katie Hillier και Luella Bartley και την συγχώνευση της Marc by Marc Jacobs με την σειρά ‘Marc Jacobs’, αποδεικνύοντας ότι ξεκινά μια νέα δημιουργική περίοδος για το διάσημο label.       

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT