Emmy Awards 2015: Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί

Emmy Awards 2015: Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η 67η απονομή βραβείων των Emmy πραγματοποιήθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου στο Microsoft Theater στο Los Angeles και όπως ήταν φυσικό, οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί συζητήθηκαν όσο και οι νικητές/νικήτριες της βραδιάς.

Οι stars των πιο δημφιλών τηλεοπτικών σειρών της Αμερικής ομόφωνα επέλεξαν τη hot τάση στο red carpet που δεν ήταν άλλη από το μαύρο χρώμα που προτίμησαν οι περισσότερες για τις δημιουργίες τους, ενώ κάποιες θέλησαν να κάνουν τη διαφορά με χρωματιστές τουαλέτες και φόρεματα που δεν ενθουσίασαν ιδιαίτερα. Φωτεινή εξαίρεση ήταν το strapless ροζ chic φόρεμα της Maisie Williams που ταίριαζε απολύτως στην ηλικία και το στιλ της, όπως και το ρομαντικό look της Emma Roberts με παστέλ δημιουργία. Αρκετές ήταν και οι celebrities που επέλεξαν πούλιες με χρώμα, πραγματοποιώντας glam εμφανίσεις που ισορρόπησαν πετυχημένα, συνδυάζοντας τα φόρεμάτα τους με πιο minimal κοσμήματα και αξεσουάρ.

Emmy Awards 2015: Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί-1

Η Lady Gaga που πραγματοποίησε μία από τις πιο chic εμφανίσεις της σε κόκκινο χαλί. Με μία μαύρη minimal Brandon Maxwell Άνοιξη 2016 δημιουργία απέδειξε πως μπορεί να κλέψει την παράσταση ακόμη και χωρίς τις extreme και ασυνήθιστες κατασκευές-δημιουργίες που εμπιστεύεται κατά καιρούς στα red carpet looks της.

Emmy Awards 2015: Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί-2

Η Sofia Vergara έμεινε πιστή στις strapless mermaid τουαλέτες και διάλεξε μία custom made δημιουργία St. John σε metallic απόχρωση. Τη συνδύασε με κοσμήματα Lorraine Schwartz και ανάλαφρες μπούκλες.

Emmy Awards 2015: Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί-3

Η Kerry Washington έκλεψε τις εντυπώσεις με το ασημί Marc Jacobs Spring 2015 f φόρεμά της και τα Harry Winston κοσμήματα που επέλεξε

Emmy Awards 2015: Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί-4

Η Kerry Washington έκλεψε τις εντυπώσεις με το ασημί Marc Jacobs Spring 2015 f φόρεμά της και τα Harry Winston κοσμήματα που επέλεξε

Emmy Awards 2015: Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί-5

Η Claire Danes πέτυχε μία λαμπερή εμφάνιση με το Prada φόρεμά της.

Emmy Awards 2015: Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί-6

Η Emma Roberts φόρεσε custom made Jenny Packham φόρεμα και το συνδύασε με Lee Savage ‘Stack’ clutch και κοσμήματα Martin Katz.

Δείτε περισσότερα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT