Η νέα κολεξιόν της Poppy Delevingne

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Poppy Delevingne συνεργάστηκε με το πολυτελές brand παπουτσιών Aquazzura για την δημιουργία μιας μοναδικής capsule κολεξιόν που περιλαμβάνει 8 σχέδια. Το διάσημο μοντέλο από την Μ. Βρετανία δοκιμάζει για ακόμα μια φορά τις ικανότητές της ως σχεδιάστρια μετά τη συνεργασία της με το brand Solid&Striped για τη δημιουργία μιας σειράς μαγιό. Το διάσημο brand της Φλωρεντίας, επίσης, έχει ξεκινήσει συνεργασίες με διάσημες γυναίκες της μόδας, όπως η Olivia Palermo που λάνσαρε με την Aquazzura μια πολύ επιτυχημένη κολεξιόν που έγινε ανάρπαστη.

«Πάντα θαύμαζα την Poppy και τον στιλ της, ένα συνδυασμός βρετανικού chic και τρέλας» δήλωσε ο ιδρυτής του brand και σχεδιαστής Edgardo Osorio. Η κολεξιόν που θα είναι διαθέσιμη τον Δεκέμβρη μέσω διαδικτύου, θα περιλαμβάνει 8 διαφορετικά σχέδια που η Poppy εμπνεύστηκε από τα ταξίδια της και έχουν κοινό μοτίβο τον ήλιο, το φεγγάρι και τα αστέρια. Μάλιστα, η συλλογή θα περιλαμβάνει και τα κλασικά φλατ του brand με σχέδιο που εμπνεύστηκε το μοντέλο από τα αγαπημένα της σκουλαρίκια, εσπαντρίγιες, αλλά και ένα ζευγάρι σανδάλια από κασμίρι και σουέντ.

Η νέα κολεξιόν της Poppy Delevingne-1

Η καμπάνια του brand με την Poppy Delevingne Photo Courtesy Instagram User @ Aquazzura

Αφορμή για την συνεργασία ήταν ο γάμος της Delevingne με τον James Cook στο Μαρόκο, αφού όπως δήλωσε ο Osorio θέλησαν να δημιουργήσουν μια συλλογή που να αποτυπώνει όλο το συναίσθημα αλλά και μια περίσταση «μυστηριώδη, ρομαντική αλλά πολύ βρετανική και χαριτωμένη». Η Poppy τόνισε ότι «κάθε φορά που κυκλοφορεί μια νέα κολεξιόν, συνδέομαι ολοένα και περισσότερο με την αισθητική του Aquazzura. Μου αρέσει να φοράω τα παπούτσια του Osorio, γιατί πάντα έχουν μια αίσθηση του χιούμορ».

 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT