Μυστικά ομορφιάς για τέλειες μπούκλες

Μυστικά ομορφιάς για τέλειες μπούκλες

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν εδώ και χρόνια παιδεύεστε με τις μπούκλες σας και κάθε τόσο θέλετε όσο τίποτα άλλο να μεταμορφωθούν στα πιο ίσια, λεία και λαμπερά μαλλιά, μάλλον πρέπει να δείτε την κατάσταση λίγο διαφορετικά και να τις εκτιμήσετε λίγο παραπάνω. Ακολουθώντας τις σωστές διαδικασίες τόσο για το λούσιμο και το χτένισμα όσο και για το κόψιμο των μαλλιών σας, θα πετύχετε το καλύτερο αποτέλεσμα και οι μπούκλες σας θα πρωταγωνιστούν σε κάθε εντυπωσιακό beauty look σας.

1. Το μυστικό είναι να λούζεστε σωστά.

Φυσικά, γνωρίζετε πως όσο πιο σγουρά είναι τα μαλλιά σας τόσο πιο δύσκολο είναι να στρώσουν την ίδια μέρα που θα τα λούσετε. Οπότε αν θέλετε να είναι περιποιημένα για μια συγκεκριμένη περίσταση είναι προτιμότερο να τα λούσετε την προηγούμενη.

Επιπλέον, καλό είναι να αποφεύγετε να τα λούζετε καθημερινά, γιατί θα είναι συνεχώς φριζαρισμένα και ατίθασα. Δοκιμάστε να χρησιμοποιείτε λιγότερο σαμπουάν και περισσότερο conditioner, ώστε να μπορείτε να τα χτενίζετε πιο εύκολα.

2. Πώς χτενίζετε τις μπούκλες σας;

Προμηθευτείτε με μία καλή χτένα που θα ξεμπερδεύει και θα περιποιείται τα σγουρά μαλλιά σας. Χρησιμοποιήστε επίσης ένα προϊόν για να ξεχωρίζετε τις μπούκλες πιο εύκολα.

3. Τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε κάνουν τη διαφορά.

Φροντίστε να έχετε πάντα στο νεσεσέρ σας ένα λαδάκι για τα μαλλιά που θα τα ενισχύει, χωρίς να δείχνουν τόσο ατίθασα, ενώ για δυνατό κράτημα προτιμήστε ένα gel ή έναν αφρό με ελαφριά σύνθεση. Καλό είναι να αποφεύγετε τα έλαια με πιο βαριά υφή.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT