Μαύρες γόβες: 15 ζευγάρια για chic εμφανίσεις

Μαύρες γόβες: 15 ζευγάρια για chic εμφανίσεις

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έχετε ήδη φορέσει το αγαπημένο σας ψηλόμεσο τζιν παντελόνι, το ασπρόμαυρο ριγέ πουκάμισό σας και αναζητάτε το ιδανικό ζευγάρι παπούτσια για να δείχνετε απολύτως κομψή και στιλάτη από το πρωί μέχρι το βράδυ. Σκεφτήκατε να δοκιμάσετε τα μαύρα σας oxford shoes, αλλά σας φάνηκαν πολύ σοφιστικέ, τις μαύρες μπαλαρίνες σας, αλλά θέλατε μερικούς πόντους παραπάνω κι έτσι καταλήξατε στην all time classic επιλογή της μαύρης γόβας σας.

Το πιο chic, διαχρονικό και θηλυκό κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας συνδυάζεται με τα περισσότερα ρούχα, πανωφόρια και αξεσουάρ της ντουλάπας σας. Φορέστε τις μαύρες γόβες σας με υφασμάτινα cropped παντελόνια, pencil ψηλόμεσες φούστες, αλλά και μονόχρωμες ή printed ολόσωμες φόρμες.

Η ποικιλία τους είναι μεγάλη σε σχέδια και γραμμές, όπως και σε ύψη τακουνιών, οπότε σίγουρα θα βρείτε το ιδανικό ζευγάρι για τις casual αλλά και τις formal εμφανίσεις σας. Ανακαλύψτε εδώ 15 μοντέρνα και απολύτως chic κομμάτια για κάθε look σας.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT