15 κομψά παπούτσια για τις βροχερές μέρες

15 κομψά παπούτσια για τις βροχερές μέρες

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί να είστε σχετικά προετοιμασμένη για τα ρούχα που θα φορέσετε τις πιο αλλοπρόσαλλες μέρες του Οκτώβρη, αλλά έχετε μεγάλο πρόβλημα στο να διαλέξετε τα σωστά παπούτσια. Οι γόβες, οι μπαλαρίνες, αλλά και τα υφασμάτινα sneakers σας δεν είναι οι ιδανικές επιλογές για τις βροχερές μέρες.

Ιδανικά, τις μέρες με βροχή θα μπορούσατε να κυκλοφορείτε από το πρωί μέχρι το βράδυ με ψηλές γαλότσες, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν είναι βολικές για όλες τις γυναίκες, ούτε συνδυάζονται με όλα τα ρούχα της ντουλάπας μας. Ενώ μπορείτε να τις φορέσετε εύκολα με κολάν ή με ένα skinny παντελόνι, δεν είναι σίγουρο πως δείχνουν κομψές όταν τις συνδυάζετε με mini φούστα, πόσω μάλλον με μία midi και πιο κλασική. Προτιμήστε κοντά γαλοτσάκια που δείχνουν πιο μοντέρνα και chic, ενώ μία καλή επιλογή είναι και τα μποτάκια που καλύπτουν τον αστράγαλο, μιας και σε προστατεύουν από κρύο, βροχή, αλλά και από τις λακκούβες που θα βρείτε στον δρόμο σας.

Αν πάλι δεν συμπαθείτε ιδιαίτερα τα ψηλοτάκουνα παπούτσια και περπατάτε άνετα μόνο με τα φλατ σας, προτιμήστε ένα ζευγάρι δερμάτινα sneakers, ίσια ή μποτάκια. Εξίσου, κομψά δείχνουν και τα flatforms με υπερυψωμένη σόλα. Μπορείτε να διαλέξετε μεταξύ πολλών σχεδίων, χρωμάτων και γραμμών, ώστε να ανακαλύψετε το ιδανικό ζευγάρι για κάθε εμφάνισή σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε τα υφασμάτινα ή suede παπούτσια και προτιμήστε δερμάτινα ζευγάρια.

Διαβάστε περισσότερα στο JOY

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT