Πουκάμισα που συμπληρώνουν το στιλ σας

Πουκάμισα που συμπληρώνουν το στιλ σας

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένα κομμάτι που μπορείτε να φορέσετε σχεδόν όλες τις ώρες της μέρας, είναι φυσικά το λευκό πουκάμισό σας. Ιδανικό για τα looks του γραφείου, αλλά και τις πιο σοφιστικέ εμφανίσεις σας, είναι το ρούχο που κάθε γυναίκα μπορεί να έχει στη ντουλάπα της. Με τον ίδιο περίπου τρόπο μπορείτε να αξιοποιήσετε κι ένα τζιν πουκάμισο. Η μόνη διαφορά είναι πως μπορείτε να το προτιμήσετε και για τις casual ή βραδινές εμφανίσεις σας.

Τα πουκάμισα συμπληρώνουν με στιλ κάθε σύνολό σας πρωί και βράδυ και σας δίνουν τη δυνατότητα να είστε κομψή στο γραφείο, αλλά και για να δημιουργήσετε τα πιο μοντέρνα layered looks για τις απογευματινές βόλτες σας.

Διαλέξτε τζιν, λευκά ή μαύρα πουκάμισα, που μπορείτε να συνδυάσετε με τα περισσότερα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας ή ένα printed, καρό, πουά, με αστεράκια, αφηρημένα σχέδια ή λουλούδια. Φορέστε το πουκάμισό σας με το αγαπημένο σας τζιν ή με υφασμάτινο παντελόνι, με ζακέτα και δερμάτινο jacket ή διαλέξτε ένα πιο μακρύ και φαρδύ που θα το συνδυάσετε με το μοντέρνο bodycon φόρεμά σας.

Ανακαλύψτε εδώ 14 στιλάτα πουκάμισα για τις φθινοπωρινές εμφανίσεις σας.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT