Ευρηματικά sneakers για ξεχωριστά… βήματα!

Ευρηματικά sneakers για ξεχωριστά… βήματα!

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι εποχές που φορούσατε  τα sneakers σας μόνο στο γυμναστήριο ή σε χαλαρούς περιπάτους στο άλσος της γειτονιάς έχουν περάσει προ πολλού και τα τελευταία χρόνια μπορείτε να συνδυάζετε τα άνετα και στιλάτα αθλητικά παπούτσια σας με πολλά διαφορετικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας.

Τα σχέδια και τα χρώματά τους είναι πολλά κι έτσι θα βρείτε το ιδανικό ζευγάρι για το στιλ σας. Μονόχρωμα, με δερμάτινες λεπτομέρειες, υφασμάτινα με ιδιαίτερα μοτίβα, με ψηλό πάτο, φερμούαρ, κορδόνια ή τρουκς, τα sneakers συμπληρώνουν με στιλ τα σύνολά σας στις βόλτες σας, αλλά και στο γραφείο.

Συνδυάστε τα με cropped υφασμάτινα παντελόνια, πουκαμίσες, δερμάτινα jackets και parka ή με τις pencil φούστες σας, με patterned φορέματα, τις κάπες και τις τζιν σαλοπέτες σας. Τα ολόλευκα sneakers έχουν και φέτος την τιμητική τους, αλλά αν θέλετε να διαλέξετε ένα statement κομμάτι για τις εμφανίσεις σας, μπορείτε να προτιμήσετε χρώμα ή έντονα σχέδια.

Ανακαλύψτε εδώ 18 ζευγάρια αθλητικά παπούτσια που θα αναδείξουν κάθε σύνολό σας.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT