Προς τα πάνω

2' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H αντιστροφή του νόμουτης βαρύτητας ξεκινάει από τις πρώτες 8 ώρες. Το καινοτόμο Μαύρη Πεύκη/ Active Oil, ένα εξαιρετικά θρεπτικό λάδι με τις δυνάμεις και τα δραστικά ενός ισχυρού αντιγηραντικού προϊόντος, απαντά στις υψηλές απαιτήσεις της ώριμης επιδερμίδας, προσφέροντας ορατή σύσφιγξη, αναπλήρωση λιπιδίων και βαθιά θρέψη. Βάσει μελετών, σε 8 ώρες από την εφαρμογή του αυξάνει την πυκνότητα του δέρματος, ενώ σε 8 εβδομάδες συστηματικής χρήσης αναδομεί πλήρως την ώριμη επιδερμίδα.

Το Active Oil/ Μαύρη Πεύκη είναι ένας συνδυασμός έξι θρεπτικών ελαίων και μιας σειράς ισχυρών αντιγηραντικών φυσικών δραστικών συστατικών σε υψηλή συγκέντρωση. Τα φυσικά έλαια μαύρης πεύκης, jojoba, σταφυλιού, argan, βερίκοκου και αμυγδάλου –πλούσια σε ω6-λιπαρά οξέα– συμβάλλουν στην προστασία του λιπιδικού στρώματος της ανώτερης στιβάδας του δέρματος, ενώ διαμορφώνουν ένα εξαιρετικό, θρεπτικό, αντιρυτιδικό και συσφιγκτικό μείγμα, που ενυδατώνει σε βάθος και αναδομεί την εύθραυστη επιδερμίδα. Επιπλέον συστατικά, όπως το RWRA (Rapid Wrinkle Repair Action) εκχύλισμα από καρπούς Mήλου, το ενεργό εκχύλισμα Spilanthes acmella και το σύμπλοκο από Σόγια και εκχύλισμα wild Yam, ενισχύουν το αντιγηραντικό προφίλ της φόρμουλας.

Προς τα πάνω-1

Το δέρμα γίνεται πιο πυκνό, τα λιπίδια αναπληρώνονται, το περίγραμμα του προσώπου ανορθώνεται, ο όγκος και η φυσική λάμψη της επιδερμίδας αποκαθίστανται, το αποτέλεσμα σύσφιγξης, μείωσης των ρυτίδων, βαθιάς θρέψης και ενυδάτωσης είναι ορατό. Ιδανικό για τις υψηλές απαιτήσεις της ώριμης επιδερμίδας, το νέο Active Oil, με μη-λιπαρή, βελούδινη υφή που απορροφάται άμεσα, καθίσταται ένα πολύ-χρηστικό «όπλο» κατά των συνεπειών του χρόνου. Ένα προϊόν εντατικής φροντίδας, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά, μεμονωμένα ή συμπληρωματικά με την κρέμα ημέρας της σειράς, να ενταχθεί στη βραδινή agenda περιποίησης ή ακόμα και να αποτελέσει εποχιακό treatment ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε επιδερμίδας.

Προς τα πάνω-2

Συμπέρασμα: η φύση έχει νόμους απαράβατους κατά τα φαινόμενα, όπως η βαρύτητα, έχει όμως και κρυμμένα μυστικά, που μπορούν να ξεκλειδώσουν νέους μηχανισμούς αναστολής ή επιβράδυνσής τους. Το Μαύρη Πεύκη/ Active Oil της ΚΟΡΡΕΣ είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος να αποκαλυφθεί η νεανική όψη της ώριμης επιδερμίδας, αξιοποιώντας τη δύναμη της χημείας της φύσης.

Για ολοκληρωμένη δράση «κατά της βαρύτητας», μπορείτε να συνδυάσετε το Active Oil με τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς σύσφιγξης Μαύρη Πεύκη –το Νο1 προϊόν προσώπου της ΚΟΡΡΕΣ– όπως: serum προσώπου για όλους τους τύπους δέρματος, κρέμα ημέρας για ξηρές/ πολύ ξηρές και για κανονικές/ μεικτές επιδερμίδες, κρέμα νύχτας και κρέμα ματιών. Θα τα βρείτε στα φαρμακεία.

Photo Χάρης Φαρσαράκης

Hair & Make up: Μάνος Βυνιχάκης (D-Tales), Manicure: Μαρία Βουγιουκλάκη @ΝΥΧΙ-ΝΥΧΙ Άννα Αλμπάνη, Assistant Photographer: Μάτα Σεραφειμίδου

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT