Beauty: Λαμπερό εφέ

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πλέον περιζήτητο gadget ομορφιάς για τα χείλη φέρει την υπογραφή της Estēe Lauder. Το νέο υγρό χρώμα Pure Color Envy Liquid Lip Potion συνδυάζει το πλούσιο και έντονο χρώμα του κραγιόν με την πολύτιμη αίσθηση άνεσης ενός balm-gloss. Η τεχνολογία Advanced True Vision Technology™ περιλαμβάνει συμπυκνωμένες υγρές χρωστικές που αναδεικνύουν τη λάμψη και το υπέροχο χρώμα, ενώ η μοναδική σύνθεση Time Release Encapsulated Moisture Complex με υαλουρονικό οξύ ενισχύει τη δυνατότητα που έχουν τα χείλη να δεσμεύουν την υγρασία.

 Beauty: Λαμπερό εφέ-1

Το νέο Pure Color Envy Liquid Lip Potion της Estēe Lauder αναδεικνύει τα χείλη χαρίζοντας βάθος και ένταση, όλα με μια κίνηση.

Θα αισθανθείτε άμεσα την αίσθηση ενυδάτωσης που χαρίζουν τα θρεπτικά έλαια στη φόρμουλά του (έλαιο avocado, jojoba και ηλιέλαιο), με το χρώμα να παραμένει αναλλοίωτο για οκτώ ώρες χάρη στις «long-wearing» ιδιότητές του. Όσο για το κυρτό βουρτσάκι απλικατέρ, είναι σχεδιασμένο με εξαιρετική ακρίβεια έτσι ώστε να τονίζει και να δίνει όγκο στα χείλη, προσφέροντας ομοιόμορφη κάλυψη με ένα πέρασμα. Καθεμία από τις δεκαέξι αποχρώσεις –κλεισμένη στην κομψή μπλε συσκευασία-κόσμημα– είναι ξεχωριστή, ιδανική για να κολακεύει όλους τους χρωματικούς τόνους, δίνοντας έντονη λάμψη. Φωτογραφημένη στη Νέα Υόρκη, το απόλυτο it girl της μόδας και των social media, Kendall Jenner, φιγουράρει στη διαφημιστική καμπάνια του νέου Pure Color Envy Liquid Lip Potion με αισθησιακά, σέξι χείλη.  

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT