Editor’s Choice: Μακιγιάζ

2' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επιθυμίες, εμμονές και ολοκαίνουρια προϊόντα. Ό,τι χρειάζεται μια γυναίκα αυτή την εποχή.

Editor’s Choice: Μακιγιάζ-1

Σχεδιασμένη από τη Lisa Eldridge, η AUDACITY PALETTE της Lancôme έχει 16 αποχρώσεις (από nude μέχρι σκούρα μoβ) με διαφορετικά φινιρίσματα (ματ, μεταλλικά, shimmer), που αναδεικνύουν το ΒΛΕΜΜΑ από το πρωί έως το βράδυ. TIP: Χρησιμοποιήστε το διπλό πινέλο για να δώσετε διαφορετική ένταση, ανάλογα με το look σας.

ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΤΑΓΟΝΑ

Editor’s Choice: Μακιγιάζ-2

Με το Shade Adjusting Drops της TheBody Shop μπορούμε πλέον να επιτύχουμε τον κατάλληλο χρωματικό τόνο στο makeup. Ένα μείγμα από λευκές και ροζ χρωστικές δίνει πιο ανοιχτή απόχρωση στο foundation, εξουδετερώνοντας την ανεπιθύμητη κίτρινη απόχρωση που συχνά δημιουργείται όταν το εφαρμόζουμε στο πρόσωπο.

Editor’s Choice: Μακιγιάζ-3

Με τη Makeup Genius, την πρώτη εφαρμογή μακιγιάζ εικονικής πραγματικότητας, από τη L’Oréal Paris, έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε αμέτρητα προϊόντα από το κινητό ή το tablet σας και να τα βλέπετε να προσαρμόζονται στο πρόσωπό σας. Αν πάλι θέλετε να προμηθευτείτε τα αγαπημένα σας καλλυντικά και αρώματα 24 ώρες το 24ωρο, το ηλεκτρονικό κατάστημα Sephora www.sephora.gr είναι γεγονός!

Editor’s Choice: Μακιγιάζ-4

ΣΤΟ ΝΕΣΕΣΕΡ

Editor’s Choice: Μακιγιάζ-5

Ιδανικό για να το έχετε πάντα μαζί σας, το νέο εξαιρετικά εύχρηστο φον-ντε-τεν Double Wear Makeup To Go Liquid Compact της Estee Lauder ενυδατώνει και προσφέρει φυσική κάλυψη και λάμψη που διαρκεί όλη μέρα.

Editor’s Choice: Μακιγιάζ-6

Το υγρό χρώμα Pure Color Envy Liquid Lip Potion της Estēe Lauder είναι η νέα μας εμμονή. To ξεχωρίζουμε για το πλούσιο και έντονο χρώμα και για το πρακτικό κυρτό βουρτσάκι, που επιτρέπει ομοιόμορφη και ακριβή κάλυψη. Πρωταγωνίστρια της καμπάνιας, η Kendall Jenner.

Άμεση ∆ΡΑΣΗ

Editor’s Choice: Μακιγιάζ-7

Η θεραπεία Double – Lash της Mavala εφαρμόζεται πριν από τον ύπνο σε καθαρές βλεφαρίδες, για βαθιά θρέψη. Στα φαρμακεία

BACK TO BLACK

Editor’s Choice: Μακιγιάζ-8

Για να γιορτάσει τα φετινά Χριστούγεννα, ο γαλλικός οίκος Chanel δημιουργεί μία συλλογή φόρο τιμής στο βερνίκι Rouge Noir, που τόσο αγαπήθηκε από το λανσάρισμά του το 1995.

Editor’s Choice: Μακιγιάζ-9

Κρεμώδης σκιά ματιών Illusion d’Ombre (Rouge Noir).

Editor’s Choice: Μακιγιάζ-10

Βερνίκι Le Vernis (No 18 Rouge Noir).

Editor’s Choice: Μακιγιάζ-11

Lip gloss Lèvres Scintillantes (Étincelle).

Ζωή στα PΟΖ

Editor’s Choice: Μακιγιάζ-12

O John Legend τραγουδάτο La Vie en Rose και οι πρέσβειρεςτης L’Oréal Paris –Blake Lively, Julianne Moore, Naomi Watts, Andie MacDowell, Karlie Kloss, DoutzenKroes, Eva Longoria, Jane Fonda– ποζάρουν φορώντας ροζ τουαλέτες και ροζ κραγιόν σε διαφορετικές αποχρώσεις, για χάρη της διαφημιστικής καμπάνιας της νέας συλλογής κραγιόν Color Riche Exclusive Pinks. Κάθε απόχρωση της συλλεκτικής σειράς έχει το όνομα μιας από τις πρέσβειρες.

Editor’s Choice: Μακιγιάζ-13

SPARKLING

Editor’s Choice: Μακιγιάζ-14

To εορταστικό μίνικιτ της MAC με Mini Glitter& Pigment Blues θα ντύσει τα μάτια σας με ασημένιες και μπλε αποχρώσεις, χαρίζοντας εντυπωσιακό φινίρισμα.

ΤΟΛΜΗΡΟ ΜΑΥΡΟ

∆υναμικό, κλασικό, απαραίτητο. Το μαύρο χρώμα κλέβει τις εντυπώσεις και στα άκρα.

Editor’s Choice: Μακιγιάζ-15

My Gondola or Yours, OPI, σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών.

Editor’s Choice: Μακιγιάζ-16

Nail Polish (No 299 Poppy Black), Burberry Beauty.

Editor’s Choice: Μακιγιάζ-17

Dior Vernis (No 982 Black Out), Dior.

Editor’s Choice: Μακιγιάζ-18

Nail Colour (No 101 Black), ΚΟΡΡΕΣ, στα φαρμακεία.

Editor’s Choice: Μακιγιάζ-19

Όποιο κι αν είναι το χρώμα των ματιών σας, μπορείτε να τονίσετε το βλέμμα σας με το πράσινο μολύβι Lasting Contour Eye (No 34) της ERRE DUE, που χαρίζει πλούσιο χρώμα με μεγάλη διάρκεια. Συνδυάζεται ιδανικά με δύο στρώσεις μάσκαρα και nude κραγιόν.

Photos: Χρήστος Σιάτος. Product Styling: Λάμπρος Λιοσάτος

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT