Παντελόνια για κάθε στιλ και σωματότυπο

Παντελόνια για κάθε στιλ και σωματότυπο

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις περισσότερες μέρες μπορεί να νιώθετε άνετα μόνο με το τζιν, που θα συνδυάσετε με τα αθλητικά παπούτσια σας ή τις γόβες σας, αλλά η αλήθεια είναι πως με τόσες επιλογές που έχετε σε παντελόνια αυτή τη σεζόν, είναι κρίμα να μη δοκιμάσετε έστω μερικά που ταιριάζουν στο στιλ σας.

Υφασμάτινα σε ίσια γραμμή, βελούδινα, δερμάτινα, τζιν καμπάνες, μάλλινες παντελόνες και κομψές ζιπ-κιλότ είναι κάποια από τα σχέδια και τις γραμμές που μπορείτε να επιλέξετε για τα office looks σας ή τις πιο casual εμφανίσεις σας. Μπορείτε επίσης, να τολμήσετε να φορέσετε ένα παντελόνι με ένα πιο ιδιαίτερο design ή print, μιας και τα μπροκάρ έχουν φέτος την τιμητική τους.

Συνδυάστε το παντελόνι που ταιριάζει στο στιλ σας και κολακεύει τη σιλουέτα σας με πουκάμισα, t-shirts, φαρδιές ζακέτες, όπως και με πουλόβερ, μακριά γιλέκα ή μπλούζες με prints. Προσπαθήστε κάθε φορά να επιλέγετε το κομμάτι που θα είναι άνετο, κομψό, στιλάτο και θα σας βγάζει ασπρόπροσωπη σε κάθε εμφάνισή σας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT