Tης εποχής: Νέα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας

Tης εποχής: Νέα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας

2' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα νέα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας δεν είναι απλώς μια υπόσχεση ομορφιάς, αλλά και μια χειροπιαστή απόδειξη πολυτέλειας.

ORLANE

Tης εποχής: Νέα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας-1

Εμπλουτισμένη με το σύμπλεγμα Cellular Life, η αναζωογονητική λοσιόν Oligo Vitamin Vitality Radiance Lotion ενυδατώνει, καταπραΰνει και προετοιμάζει την επιδερμίδα για την καθημερινή σας κρέμα.

LA PRAIRIE

Tης εποχής: Νέα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας-2

Η ιστορία της Skin Caviar συνεχίζεται με τη νέα Skin Caviar Luxe Cream Sheer. Με ανάλαφρη υφή, που απλώνεται εύκολα στην επιδερμίδα, προσφέρει άμεσα ορατή ανόρθωση στα μάγουλα και τη γραμμή του σαγονιού.

ESTĒE LAUDER

Tης εποχής: Νέα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας-3

Γίνεται ένα με την επιδερμίδα, συσφίγγοντας και αναζωογονώντας την περιοχή των ματιών με την πρώτη εφαρμογή. Με τη νέα Re-Nutriv Ultimate Diamond Transformative Energy Eye Crème θα δείτε τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες να μειώνονται.

BEATIFIC

Tης εποχής: Νέα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας-4

Το σύμπλεγμα Multi Hydra Balancing με λάδι αμυγδάλου, Βιταμίνη Ε, Pentavitin και πολυσακχαρίτες στη φόρμουλα του γαλακτώματος καθαρισμού Velvet Refresh αφαιρεί τους ρύπους και το μακιγιάζ, αποκαθιστώντας την υγρασία της επιδερμίδας. www.beatific.gr

LIERAC PARIS

Tης εποχής: Νέα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας-5

Η κρεμώδης υφή της μάσκας αντιγήρανσης Premium Le Masque Suprême αγκαλιάζει διακριτικά την επιδερμίδα προσφέροντας ομοιομορφία, λάμψη και ζωντάνια. Στα φαρμακεία

L’ORÉAL PARIS

Tης εποχής: Νέα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας-6

Εμπνευσμένος από τις ενέσιμες θεραπείες, ο ορός αναπλήρωσης Revitalift Filler [HA] συμπυκνώνει την υψηλότερη συγκέντρωση υαλουρονικού οξέος μέχρι σήμερα, στοχεύοντας στην εντατική δράση για το γέμισμα των ρυτίδων και την επαναφορά του όγκου.

POWER HEALTH

Tης εποχής: Νέα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας-7

Προετοιμαστείτε για τις γιορτές: O φυσικός λιποδιαλύτης CLA MAX 1900 μειώνει το αποθηκευμένο λίπος στα λιποκύτταρα, αυξάνει την καύση του λίπους στους μυς, ενισχύει τη μυϊκή μάζα και επιταχύνει το μεταβολισμό. Στα φαρμακεία

LA MER

Tης εποχής: Νέα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας-8

Αν είστε λάτρεις των τζελ, δοκιμάστε το Illuminating Eye Gel, το οποίο φωτίζει την περιοχή των ματιών και ενυδατώνει χάρη στο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά από θαλάσσια φύκια Miracle Broth, τα καινοτόμα ένζυμα και τα θαλάσσια μαργαριτάρια στη φόρμουλά του.

KONJAC SPONGE

Tης εποχής: Νέα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας-9

Φτιαγμένο αποκλειστικά από τη ρίζα του φυτού Konjac, το σφουγγάρι Loofah Bamboo απολεπίζει απαλά το σώμα και καθαρίζει αποτελεσματικά. Αποκλειστικά στο Heaven on Earth

LANCÔME

Tης εποχής: Νέα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας-10

O προηγμένης τεχνολογίας ορός Advanced Génifique λειαίνει λεπτές γραμμές και έντονες ρυτίδες, βελτιώνει την υφή και τον τόνο, ενισχύει τη λάμψη και την ελαστικότητα και συσφίγγει την επιδερμίδα.

FREZYDERM

Tης εποχής: Νέα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας-11

Η αντιγηραντική αγωγή Age Repair Set κρύβει πολλαπλά οφέλη για την ώριμη επιδερμίδα: την προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες, μειώνει τις κηλίδες και αυξάνει τη σύνθεση του κολλαγόνου. Εφαρμόστε το βράδυ μια κάψουλα σε πρόσωπο και λαιμό, και μετά από 15 λεπτά το ελιξίριο, χωρίς να ξεπλύνετε. Στα φαρμακεία

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT