Ομορφιά στο ράφι

2' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τόπος δημιουργίας μυστικών συνταγών και κοιτίδα καλλυντικών που κατέκτησαν τον κόσμο, το φαρμακείο εξελίχθηκε σε προορισμό ευεξίας, προσφέροντας, εκ του ασφαλούς, καινοτόμες συνθέσεις και φυσικές φόρμουλες ομορφιάς.

ROGER & GALLET

Ομορφιά στο ράφι-1

Σε μια premium εορταστική συσκευασία, η Roger&Gallet παρουσιάζει το άρωμα Fleur de Figuier (50ml) και το κατάλληλο για την τσάντα σας αρωματισμένο Fleur de Figuiergel (15ml). Το τέλειο δώρο.

ΚΟΡΡΕΣ

Ομορφιά στο ράφι-2

Όλα ξεκινούν από το βλέμμα. Η νέα μάσκαρα Black Volcanic Minerals / Professional Length Mascara γεμίζει ακόμα και τις πιο κοντές βλεφαρίδες και τις διαχωρίζει, εξασφαλίζοντας μήκος και πλούσιο χρώμα, που διαρκεί.

LA ROCHE-POSAY

Ομορφιά στο ράφι-3

Ιδανικό για το ευαίσθητο δέρμα, το νέο διορθωτικό make up σε μορφήcompact πούδρας Toleriane Teint Mineral Compact Powder καλύπτει τις ατέλειες και μειώνει τη γυαλάδα χωρίς να φράζει τους πόρους. Χαρίζει ομοιόμορφο ματ αποτέλεσμα.

BEPANTHOL

Ομορφιά στο ράφι-4

Θρέψη και αναδόμηση υπόσχεται η κρέμα προσώπου Ultra χάρη στην ειδικά εμπλουτισμένη σύνθεσή της με προβιταμίνη Β5, βιταμίνη Ε, madecassoside, βιταμίνη Β3 και ceramides. Ιδανική για ευαίσθητες επιδερμίδες, απορροφάταιάμεσα, ενυδατώνοντας βαθιά και προστατεύοντας από τις ελεύθερες ρίζες. 

POWER HEALTH

Ομορφιά στο ράφι-5

Η έξτρα προστασία για το χειμώνα. Ένα αναβράζον δισκίο του συμπληρώματος διατροφής Echinacea Extra αρκεί για να καταπολεμήσετε γρίπη και κοινά κρυολογήματα. Ο συνδυασμός με εχινάτσεα, βιταμίνη C και ψευδάργυρο τονώνει τις άμυνες του οργανισμού. 

VICHY

Ομορφιά στο ράφι-6

Xάρη στα μικύλλια,  το νέο διάλυμακαθαρισμού προσώπου και ματιών 3 σε 1 Pureté Thermale Solution Micellaire παγιδεύει τους ρύπους αντί να τους εξαπλώνει, αφήνοντας το δέρμα καθαρό και τονωμένο, χωρίς ίχνος ξηρότητας ή ερεθισμού.

AVÈNE

Ομορφιά στο ράφι-7

Το γιορτινό πάρτι ξεκινά και απαιτεί φρέσκο, λαμπερόδέρμα. Χρησιμοποιήστε το προηγούμενο βράδυ το στυλό υψηλής ακρίβειας Eau Thermale Physiolift Filler για να το τονώσετε άμεσα, καθώς τα πολύτιμα συστατικά του εισχωρούν στην κοιλότητα των ρυτίδων διορθώνοντάς τις.

LIERAC PARIS

Ομορφιά στο ράφι-8

Ο εντατικός ορός Liftissime ενισχύει το κολλαγόνo και την ελαστίνη προσφέροντας ενισχυμένο αποτέλεσμα 3D lifting. Το προφίλ του προσώπου επανασχεδιάζεται, οι εγκατεστημένες ρυτίδες λειαίνονται και το περίγραμμα τονώνεται. Εφαρμόστε τον πρωί/βράδυ μεμονωμένα ή μετά την κρέμαημέρας.

DARPHIN

Ομορφιά στο ράφι-9

Αφεθείτε στην εμπειρία του αρωματικού αιθέριου ελαίου Jasmine Essential Oil Elixir, που θρέφει και λειαίνει την ώριμη επιδερμίδα. Εφαρμόστε κάθε βράδυ πριν κοιμηθείτε και θα νιώσετε άμεσα τη διαφορά στο δέρμα αλλά και στη διάθεσή σας. 

FREZYDERM

Ομορφιά στο ράφι-10

Η μεταξένια υφή της κρέμας-τζελ Εye Balm, σε συνδυασμό με τη δράση των βιοφλαβονοειδών στη σύνθεσή της, τα φυτικά εκχυλίσματα και το ελαίο argan ενεργοποιούν άμεσα τη μικροκυκλοφορία μειώνοντας τους μαύρους κύκλους, τις σακούλες και τις λεπτές γραμμές.

MAVALA

Ομορφιά στο ράφι-11

Με την εφαρμογή της θεραπείας Double-Lash για τουλάχιστον 30 ημέρες οι λεπτές και εύθραυστες βλεφαρίδες δυναμώνουν. Η σύνθεσή της με πρωτεΐνες και βιταμίνες σε συνδυασμό με το ειδικό βουρτσάκι, σαν μάσκαρα, ενισχύει το μάκρος και την πυκνότητά τους.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT