Christmas beauty: 6 beauty looks για τις γιορτές

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σήμερα θέλετε να δημιουργήσετε την τέλεια εμφάνιση για το ρεβεγιόν. Φόρεμα βρήκατε, το ίδιο και παπούτσια και μένει μόνο να προσθέσετε τα σωστά αξεσουάρ και να “απογειώσετε” το σύνολό σας με το πιο hot beauty look. Το μακιγιάζ, όπως και τα μαλλιά σας πρέπει να είναι εξίσου περιποιήμενα με το outfit σας, καθώς σας δίνουν extra πόντους στιλ και κομψότητας.

Ανακαλύψτε 6 beauty looks που θα σας δώσουν την καλύτερη έμπνευση για να δημιουργήσετε ένα υπέροχο και επαγγελματικό αποτέλεσμα:

1.Διαλέξτε ένα φρέσκο, λαμπερό και σχετικά νεανικό μακιγιάζ, που θα ταιριάζει πολύ με τις ανάλαφρες μπούκλες σας.

2.Κρατήστε σχετικά ουδέτερο και απαλό το μακιγιάζ σας και τονίστε τα χείλη σας με ένα κατακόκκινο κραγιόν. Θα γίνει σίγουρα, το σήμα-κατατεθέν σας! Αν θέλετε, μπορείτε να συνδυάσετε το υπέροχο μακιγιάζ σας με μερικές λεπτές και πολύ chic πλεξούδες.

3.Η "αυστηρή" αλογοουρά σας συνδυάζεται πολύ σωστά με το εντυπωσιακό cat eye look σας. Προτιμήστε eyeliner αντί για μολύβι ματιών και δημιουργήστεε ένα σχεδόν επαγγελματικό αποτέλεσμα.

4.Τονίστε τα μάτια σας με ένα μαύρο μολύβι και αρκετή μάσκαρα, ενώ για τα μαλλιά σας προτιμήστε έναν κομψό κότσο.

Διαβάστε περισσότερα στο JOY

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT