Η Delux Hellas ενώνει τις δυνάμεις της με την Kering eyewear

Η Delux Hellas ενώνει τις δυνάμεις της με την Kering eyewear

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η DELUX HELLAS γιόρτασε τη συνεργασία της με την Kering eyewear σε ένα cocktail party παρέα με συνεργάτες και φίλους από την επιχειρηματικό, τον καλλιτεχνικό και το δημοσιογραφικό χώρο.

Οι δύο εταιρείες οπτικών ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν την απόλυτη επιλογή γυαλιών οράσεως και ηλίου. Στο εστιατόριο 57 στη Γλυφάδα, παρουσίασαν μερικές μόνο από τις επιλογές που θα βρίσκονται στα καταστήματα που συνεργάζεται η εταιρεία Delux Hellas και φυσικά μονοπώλησαν το ενδιαφέρον της βραδιάς.

Η στρατηγική αυτή συνεργασία, όχι μόνο εμπλουτίζει το portfolio της Delux Hellas με τα καταξιωμένα διεθνώς Luxury brands, όπως  Bottega Veneta, Saint Laurent, Alexander McQueen, Pomellato, Boucheron, Brioni, Christopher Kane, McQ, Stella McCartney, Tomas Maier & Puma που διαχειρίζεται ο όμιλος Kering  αλλά και την καθιστά τον αποκλειστικό διανομέα τους  στην Ελλάδα, ενισχύοντας έτσι δυναμικά τη θέση της στο χώρο των οπτικών.

Παρά το νεαρό της ηλικίας της, η Delux Hellas, έχει εισέλθει δυναμικά στο χώρο, με ένα μεγάλο δίκτυο διανομής αλλά και αποκλειστικές συνεργασίες, όπως φυσικά με την Kering eyewear .

Δεν θα μπορούσαμε, λοιπόν, παρά να ευχηθούμε καλή αρχή..

Η Delux Hellas ενώνει τις δυνάμεις της με την Kering eyewear-1
Η Delux Hellas ενώνει τις δυνάμεις της με την Kering eyewear-2
Η Delux Hellas ενώνει τις δυνάμεις της με την Kering eyewear-3

Λίγα Λόγια για τον όμιλο Kering

Αποτελεί έναν παγκόσμιο ηγέτη στο χώρο της ένδυσης και των αξεσουάρ πολυτελείας, διαθέτοντας ένα ισχυρό Portfolio με Luxury & Sport-Lifestyle  μάρκες, όπως  Gucci, Bottega Veneta, Saint Laurent, Alexander McQueen, Balenciaga, Brioni, Christopher Kane, McQ, Stella McCartney, Tomas Maier, Sergio Rossi, Boucheron, Dodo, Girard-Perregaux, JeanRichard, Pomellato, Qeelin, Puma, Volcom, Cobra, Electric and Tretorn.

Με παρουσία σε πάνω από 120 χώρες και με σήμα το ‘empowering imagination’ ο Όμιλος Kering  ενδυναμώνει τα brands του, δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες για να έχουν την ανταπόκριση και τη θέση που τους αρμόζει. 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT