Γοητευτικό βλέμμα: 5 tips για φαίνονται τα μάτια σας μεγαλύτερα

Γοητευτικό βλέμμα: 5 tips για φαίνονται τα μάτια σας μεγαλύτερα

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είτε έχετε  μικρά μάτια και θέλετε να δείχνουν κάπως μεγαλύτερα, είτε έχουν ιδανικό μέγεθος και θέλετε να τα τονίζετε παραπάνω, καλό είναι να ακολουθείτε τα σωστά βήματα για το μακιγιάζ σας. Άλλωστε, να θυμάστε πως μπορεί τα beauty trends να αλλάζουν συνεχώς, αλλά ένα εντυπωσιακό βλέμμα κλέβει πάντα τις εντυπώσεις.

Ποια είναι όμως, τα βήματα που θα σας χαρίσουν μεγάλα και φωτεινά μάτια;

1. Χρησιμοποιήστε μία ματ nude σκιά στα καπάκια των ματιών

Είναι ένα πολύ χρήσιμο προϊόν που αποτελεί την ιδανική βάση για κάθε μακιγιάζ σας. Μπορείτε να εφαρμόσετε την ουδέτερη σκιά που θα επιλέξετε με ένα πινέλο ή με το δάχτυλο.

2. Εφαρμόστε σωστά το eyeliner

Χρησιμοποιήστε ένα eyeliner σε ανοιχτή καφέ απόχρωση και σχεδιάστε τη γραμμή στο βλέφαρό σας από την εσωτερική γωνία μέχρι την εξωτερική. Μπορείτε να δοκιμάσετε να εφαρμόσετε το προϊόν ας και στο κάτω βλέφαρο. Προτιμήστε μία πιο λεπτή γραμμή.

3. Ένα λευκό μολύβι στα κάτω βλέφαρα θα αναδείξει τα μάτια σας

Αν σας φαίνεται αρκετά σκούρο το μαύρο ή το καφέ μολύβι για τη γραμμή των κάτω βλεφάρων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα λευκό ή nude μολύβι, για να φωτίσετε την περιοχή των ματιών κι έτσι να δείχνουν μεγαλύτερα και πιο εντυπωσιακά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT