Κραγιόν: Οι αποχρώσεις της άνοιξης

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προσπαθείτε συνεχώς να κρατάς μια ισορροπία στα μακιγιάζ σας κι έτσι προτιμάτε να βάφετε μόνο τα μάτια ή τα χείλη σας με αποχρώσεις που εντυπωσιάζουν.

Το κλασικό κόκκινο, το πιο βαθύ μπορντό, το φούξια, αλλά και το χρυσό -ναι, το χρυσό!- είναι τα πιο hot χρώματα για τα χείλη μας αυτή την άνοιξη. Διαλέξτε την απόχρωση που ταιριάζει στο στιλ και στον τόνο της επιδερμίδας σας και δημιουργήστε εύκολα τα πιο καλόγουστα beauty looks.

Μην ξεχνάτε να εφαρμόζετε τα ματ κραγιόν σας αμέσως μετά το primer χειλιών, για να είναι συνεχώς ενυδατωμένα και το χρώμα τους να έχει μεγαλύτερη διάρκεια, ενώ πάντα μια καλή ιδέα είναι και τα μολύβια χειλιών που θα αναδείξουν σωστά την απόχρωση που θα διαλέξετε. Δοκιμάστε να τα εφαρμόζετε σε όλη την επιφάνεια των χειλιών και όχι μόνο στο περίγραμμα. Αμέσως μετά εφαρμόστε το κραγιόν σας, που σίγουρα θα δείχνει εντυπωσιακό και λαμπερό.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT