Ξεκίνησε τη δική σου επιχείρηση μόνο με 12.000 ευρώ!

Ξεκίνησε τη δική σου επιχείρηση μόνο με 12.000 ευρώ!

2' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Franchise της Refan

Για την επέτειο των 25 χρόνων της η  Refan Bulgaria ΕΠΕ  έγινε μια επαγγελματική κάρτα της Βουλγαρίας κι έδωσε δυνατότητα σε εκατοντάδες επιχειρηματίες στη Βουλγαρία και στο κόσμο να αναπτύξουν επιτυχές franchise.  Η  Refan Bulgaria ΕΠΕ  αναπτύσσει καινοτόμο και ευέλικτο επιχειρηματικό μοντέλο franchise, το οποίο αποδείχθηκε οτι είναι πετυχημένο, εξαιρετικά επικερδές και οικονομικά αποτελεσματικό για την έναρξη και την συντήρηση μέσω δικτύου περισσότερων απο 400 καταστημάτων σε όλο τον κόσμο.

Δημιουργήθηκε το 1991 σαν μικρή οικογενειακή επιχείρηση, σήμερα η Ρεφαν είναι κορυφαία παγκόσμια μάρκα – σύμβουλο υψηλής ποιότητας, κύρους και επαγγελματικότητας.

Η δημιουργία προϊόντων με την μάρκα  REFAN είναι συνδυασμός μεγάλου πάθους για την μάρκα, τις πλέον σύγχρονες τεχνολογικές καινοτομίες, την αποκτηθείσα πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία, συμμόρφωση με τις παγκόσμιες τάσεις και τις έρευνες αγοράς και εξεύρεση των καλύτερων λύσεων για την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών.

Γιατί Franchise της Refan;

Το να γίνεται αποδέκτης  franchise  της Refan  είναι έξυπνος τρόπος έναρξης δικής σας επιχείρησης. Το μοντέλο της Refan είνια μεταξύ των πλέον επικερδών στη Βουλγαρία, την Ισπανία, την Πορτογαλία, την Ελλάδα, την Ιταλία και πολλών άλλων χωρών ανα τον κόσμο. 

Οι αιτίες αυτής της επιτυχίας:

• Χαμηλή αρχική επένδυση

Η επένδυση για το άνοιγμα ενός franchise καταστήματος Refan καθορίζεται από το μέγεθος του επιλεγμένου χώρου. Για έναν χώρο των 20-30 m². η επένδυση είναι 12000 Euro. Η επένδυση αυτή καλύπτει , 3D σχεδιασμό καταστήματος, εξοπλισμό, αρχικός εφοδιασμός με περίπου 100 αρώματα και όλη την γκάμα των καλλυντικών προϊόντων της  μάρκας Refan, εκπαίδευση, καθοδήγηση για την δουλειά, διαφημιστικό υλικό, δωρεάν δοκιμαστικά και  ταμπέλες  του καταστήματος.

• Ελκυστικός σχεδιασμός των καταστημάτων, υψηλά περιθώρια κέρδους, εύκολη διαχείριση

Η εμπειρία των αποδεκτών του δικού μας franchise αποδεικνύει, πως η αρχική επένδυση αποκαθίσταται συνήθως στους έξι μήνες έως το πολύ ένα έτος μετά το άνοιγμα του καταστήματος. Αυτό είναι εφικτό, χάριν στους καλούς όγκους πωλήσεων και στα υψηλά περιθώρια κέρδους.

• Γκάμα προϊόντων

Η γκάμα προϊόντων της  REFAN περιλαμβάνει τεράστια ποικιλία προϊόντων με την εμπορική επωνυμία REFAN: περισσότερα απο 250 αρώματα , περισσότερα απο  550 υψηλής ποιότητας καλλυντικά προϊόντα με φυσικά συστατικά, σαπούνια και προϊόντα για το μπάνιο,  με φυσικά εκχυλίσματα και αιθέρια έλαια, μεθυστικά κεριά και αρωματικά χώρου. Όλα τα νέα προϊόντα, που κυκλοφόρησαν στην αγορά απο την εταιρεία REFAN, έχουν παρασκευαστεί στη βάση των τελευταίων καινοτόμων επιτευγμάτων, και σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της αγοράς και της ζήτησης της αγοράς.

Το REFAN franchise έχει κερδίσει βραβεία για:

– Νέο μοντέλο Επιχειρήσεων – 2011

– Επιτυχημένο μοντέλο franchise – 2012

– Ειδικό βραβείο Forbes για την ανάπτυξη της οικογενειακής επιχείρησης 2013

– Ειδικό βραβείο Ποιότητας του Forbes 2014

– Το καλύτερο βουλγαρικό franchise στην Ευρώπη το 2014

– Διεθνές Βραβείο Ποιότητας για την Ευρώπη το 2014

– Βραβείο της Γερμανικής Οικονομίας στη Βουλγαρία – 2014

– Ειδικό Βραβείο για  "Επιτυχημένη και βιώσιμη επιχείρηση" 2015

Επικοινωνία με τη Ρεφαν Βουλγαρία ΕΠΕ

www.refan.com      

[email protected]

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT