Άγρια Ομορφιά

2' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ήταν το πρώτο προϊόν του νεοσύστατου brand το 1996, απόσταγμα της εμπειρίας του Γιώργου Κορρέ ως φαρμακοποιού, που δημιούργησε παράδοση στα ομοιοπαθητικά φάρμακα και συνεχίζει μέχρι σήμερα να λειτουργεί με κριτήριο την ποιότητα και το σεβασμό στη φύση. Η κρέμα 24ωρης ενυδάτωσης και λάμψης Άγριο Τριαντάφυλλο εγκαινίασε με τον καλύτερο τρόπο την εταιρεία καλλυντικών Κορρές, που ξεκινούσε την πορεία της με ένα ισχυρό ατού, αφού η κρέμα αγαπήθηκε τόσο πολύ από το ελληνικό κοινό, ώστε τρία χρόνια μετά άρχισε το ταξίδι της σε όλο τον κόσμο, και μάλιστα με αφετηρία την πιο απαιτητική αγορά διεθνώς: αυτήν της Νέας Υόρκης. Ίσως η άμεση επιτυχία της να οφείλεται στη θετική ενέργεια που κουβαλούσε, αφού ήταν βασισμένη στο πιο δημοφιλές ελιξίριο ομορφιάς του φαρμακείου Κορρές στο Παγκράτι, ένα αποτελεσματικό έλαιο με άγριο τριαντάφυλλο και βιταμίνες.

Άγρια Ομορφιά-1

Είκοσι χρόνια μετά, το άγριο τριαντάφυλλο έρχεται και πάλι να γιορτάσει αυτή τη σημαντική επέτειο για τη μάρκα, που όχι μόνο έχει καταξιωθεί στις συνειδήσεις του διεθνούς κοινού, αλλά έχει συμβάλει τα μέγιστα στην καθιέρωση της ισχυρότερης σύγχρονης τάσης στην κοσμητολογία, των καλλυντικών που είναι βασισμένα σε φυσικά συστατικά και απαλλαγμένα από αμφιλεγόμενες συνθετικές ουσίες. Η εταιρεία Κορρές δημιούργησε και παρουσιάζει το Λάδι Προσώπου Άγριο Τριαντάφυλλο για Λάμψη και Βαθιά Ενυδάτωση, μια συλλεκτική, εξελιγμένη έκδοση εκείνου του πρώτου ελιξίριου ομορφιάς, περιλαμβάνοντας συμβολικά στη συσκευασία του αληθινά πέταλα άγριου τριαντάφυλλου. Η εκπληκτική δύναμή του οφείλεται στην ενίσχυσή του με τη Super C, μια μορφή βιταμίνης C που δεκαπλασιάζει τη δυνατότητα απορρόφησής της στο δέρμα, μεγιστοποιώντας το αποτέλεσμα λάμψης. Παράλληλα, το έλαιο άγριου τριαντάφυλλου, με εννέα φορές υψηλότερη περιεκτικότητα βιταμίνης C από αυτήν ενός χυμού πορτοκαλιού, ολοκληρώνει το μοναδικό σύστημα λάμψης, προσφέροντας επανορθωτική δράση σε χρωματικές αλλοιώσεις της επιδερμίδας και συμβάλλοντας στην ομοιόμορφη κατανομή της μελανίνης. Το συγκεκριμένο έλαιο είναι επίσης πλούσιο σε Ω3, Ω6 και Ω9 λιπαρά οξέα, καθώς και σε βιταμίνη Α, ενώ η σύνθεση διαθέτει ακόμα έλαιο βερίκοκου, έλαιο ηλίανθου, έλαιο ελιάς και προβιταμίνη Β5, που θρέφουν βαθιά, αλλά και εκχυλίσματα physalis angulata, bisabolol και ginger, που προστατεύουν από την υπέρυθρη και τη θερμική ακτινοβολία, συμβάλλουν στη διαδικασία σύνθεσης κολλαγόνου, απαλύνουν τις ρυτίδες, εμποδίζουν την απώλεια υγρασίας, δρουν καταπραϋντικά μειώνοντας ενδεχόμενο ερύθημα και προστατεύουν από τις επιπτώσεις της ατμοσφαιρικής ρύπανσης και της ηλιακής ακτινοβολίας.

Άγρια Ομορφιά-2

Το νέο λάδι προσώπου Άγριο Τριαντάφυλλο δρα σε τρία επίπεδα – λάμψη, θρέψη και αντιοξειδωτική δράση. Το περιεχόμενό του είναι κατά 94,5% φυσικό, χωρίς parabens, mineral oil, σιλικόνες, προπυλενογλυκόλη και αιθανολαμίνες. Εμπιστευτείτε το, όπως κάνουν χρόνια τώρα με όλα τα προϊόντα Κορρές οι καταναλωτές σε 30 χώρες διεθνώς, όπου ένα εκτεταμένο δίκτυο ταξιδεύει τα αντλημένα από την ελληνική φύση μυστικά της εταιρείας που άλλαξε τα δεδομένα στη γυναικεία ομορφιά. —Θα το βρείτε στα φαρμακεία.   

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT