Τα tops της άνοιξης: Μπλούζες για κάθε σιλουέτα

Τα tops της άνοιξης: Μπλούζες για κάθε σιλουέτα

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το μυστικό για να πετύχετε ένα καλόγουστο, κομψό και περιποιημένο look, είναι να επιλέξετε κομμάτια που τονίζουν τα δυνατά σας σημεία και “καμουφλάρουν” διάφορες μικροατέλειες της σιλουέτας σας. Αν ανησυχείτε για τα χέρια σας ή την περιοχή της κοιλιάς, ευτυχώς υπάρχουν μπλούζες που μπορούν να σας βοηθήσουν να κλέψετε τις εντυπώσεις.

Αυτή την άνοιξη μπορείτε να δοκιμάσετε τα κατάλληλα tops, που αναδεικνύουν τα σωστά σημεία, καλύπτουν όσα πρέπει, έχουν τέλεια εφαρμογή, δημιουργούν τα πιο πετυχημένα τρικς και δείχνουν τη σιλουέτα σας πιο ψηλή και λεπτή. Πολλά από αυτά τα έχουν ήδη λανσάρει στις street style εμφανίσεις τους πολλές διάσημες πρωταγωνίστριες του Hollywood, fashion editors ή bloggers ή άλλες celebrities, οι οποίες ξεχωρίζουν για το στιλ και το ντύσιμό τους.

1. Tops με ογκώδη μανίκια

Εκτός από το ότι κολακεύουν, ανήκουν στα hot trends της σεζόν. Κάνουν τα χέρια σας να δείχνουν πιο λεπτά και συνδυάζονται τόσο με φούστες, όσο και με υφασμάτινα ή τζιν παντελόνια.

2. Αμάνικα ζιβάγκο

Αφήνουν ακάλυπτα τα μπράτσα, αλλά αυτό δεν χρειάζεται να σας ανησυχεί, καθώς δείχνουν υπέροχα με λίγη μόνο γυμναστική. Επιπλέον, το τρικ του ζιβάγκο δείχνει τον λαιμό σας μακρύτερο. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με pencil φούστες, παντελόνες ή παντελόνια σε διάφορα σχέδια και χρώματα.

Διαβάστε περισσότερα στο JOY

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT