Spring look: Σακάκια για all day εμφανίσεις

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν αυτή την εποχή αναζητάτε το τέλειο πανωφόρι για κάθε εμφάνισή σας, μπορείτε να ανακαλύψετε σακάκια μονόχρωμα ή με prints σε διάφορες γραμμές, μήκη και στιλ. Αντί να παιδεύεστε με τα μάλλινα παλτό και τα χοντρά jackets, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα κομψό blazer για την εμφάνισή σας στο γραφείο ή στις βόλτες σας.

Αφού λοιπόν, επιλέξετε το σχέδιο που ταιριάζει στη σιλουέτα σας, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά σε 5 έξυπνες ιδέες για να συνδυάσετε το βασικό κομμάτι της εμφάνισής σας.

1. Blazer+τζιν παντελόνι+γόβες

Συνδυάστε το μονόχρωμο ή printed σακάκι σας με ένα λευκό πουκάμισο, το αγαπημένο σας τζιν παντελόνι με γυρισμένα μπατζάκια και ένα ζευγάρι χρωματιστές γόβες.

2. Blazer+υφασμάτινο παντελόνι+oxford shoes

Αν προτιμάτε τα πιο σοφιστικέ, αλλά σχετικά μοντέρνα looks, μπορείτε να συνδυάσετε ένα σακάκι σε ουδέτερη απόχρωση με υφασμάτινο παντελόνι και στιλάτα oxford shoes. Ένα τέτοιο σύνολο μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ.

3. Σακάκι+mini φούστα+sneakers

Ένας ιδιαίτερος συνδυασμός που πρέπει να δοκιμάσετε αυτή την άνοιξη. Διαλέξτε δερμάτινη, υφασμάτινη ή τζιν φούστα, προσθέστεε ένα t-shirt με στάμπα και ένα σακάκι με γυρισμένα μανίκια. Τη διαφορά στο κομψό look σας θα κάνει σίγουρα, ένα ζευγάρι sneakers.

Διαβάστε περισσότερα στο JOY

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT