Editor’s Choice: Μακιγιάζ

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επιθυμίες, εμμονές και ολοκαίνουρια προϊόντα. Ό,τι χρειάζεται μια γυναίκα αυτή την εποχή.

Editor’s Choice: Μακιγιάζ-1

Ήρθε η ώρα να ανανεώσετε το μακιγιάζ σας, με το διφασικό έλαιο – Gloss χειλιών Juicy Shaker της Lancôme, σε 15 αποχρώσεις! Tο ανακινείτε και εφαρμόζετε με το cushion απλικατέρ, ανάλογα με την ένταση που θέλετε.

Φυσικό αποτέλεσμα

Οι συλλεκτικές πούδρες λάμψης γίνονται ένα με την επιδερμίδα, χαρίζοντας λείο φινίρισμα σε όλους τους τόνους του δέρματος.

Editor’s Choice: Μακιγιάζ-2

Dior Skin Nude Air Glowing Gardens (No 002 Glowing Nude) Dior. 

Editor’s Choice: Μακιγιάζ-3

Sepia Palette, Giorgio Armani Beauty.

Editor’s Choice: Μακιγιάζ-4

Spring/Summer 2016 Runway Palette (No 02 Nude Gold), Burberry.

Editor’s Choice: Μακιγιάζ-5

Highlighting Powder (Bronze Glow), Bobbi Brown, Attica Golden Hall.

Backstage glow

Editor’s Choice: Μακιγιάζ-6

H τέλεια βάση είναι η φετινή πρόταση των σχεδιαστών για όσες αγαπούν τη φυσική κάλυψη από το πρωί ως το βράδυ. Ιδανικό προϊόν για να την αποκτήσετε είναι το υγρό φον-ντε-τεν Studio Waterweight SPF 30 Foundation, με την υπογραφή της MAC.

Ανοιξιάτικος παλμός

Editor’s Choice: Μακιγιάζ-7

Ο ρομαντισμός της άνοιξης αντανακλάται στη μόδα και  την ομορφιά, με τους απαλούς χρωματικούς τόνους της  Melrose Collection της Orly να απογειώνουν το ανέμελο πνεύμα. Το απαλό κοραλλί Trendy, το κλασικό χρώμα του βατόμουρου Window Shopping και το ονειρικό χρώμα της μέντας Hip and Outlandish θα ολοκληρώσουν μοναδικά τις εμφανίσεις σας.  Στα Galerie de Beauté και σε επιλεγμένα κομμωτήρια.

Sunkissed

Editor’s Choice: Μακιγιάζ-8

Το χρώμα και η λάμψη αποτελούν τις δύο βασικές προτεραιότητες της ανοιξιάτικης συλλογής μακιγιάζ Collection L.A. Sunrise της Chanel. Η συλλεκτική παλέτα Sunkiss Ribbon επαναπροσδιορίζει την αρχιτεκτονική των χαρακτηριστικών του προσώπου ενισχύοντας τις γραμμές και τις καμπύλες τους. Μπορείτε να την εφαρμόσετε μόνο στα ζυγωματικά ή και σε όλο το πρόσωπο, για ένα απαλό φινίρισμα.

PHOTO: ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΙΑΤΟΣ, PRODUCT STYLING: ΛΑΜΠΡΟΣ ΛΙΟΣΑΤΟΣ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT