6 μυστικά για λαμπερά και πλούσια μαλλιά

6 μυστικά για λαμπερά και πλούσια μαλλιά

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Περιποιείστε καθημερινά τα μαλλιά σας, αλλά υπάρχουν κάποιες περίοδοι που δείχνουν πιο θαμπά και άτονα ή πιο αφυδατωμένα. Αυτές τις φορές είναι πιθανό να έχετε επιλέξει λάθος προϊόντα για τον τύπο τους ή να μη χρησιμοποιείτε συχνά κάποια άλλα.

Γενικά, καλό είναι να έχετε μία beauty routine που θα ακολουθείτεπιστά, μιας και κάτι τέτοιο σας εξασφαλίζει σχεδόν πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα. Ήρθε η στιγμή, λοιπόν, να ανακαλύψετε6 εύκολα τρικς για τέλεια μαλλιά, που θα σαςφανούν απολύτως χρήσιμα.

1. Μην ξεχνάτε να εφαρμόζετε μία μάσκα μαλλιών μία φορά την εβδομάδα

Για να δείχνουν τα μαλλιά σας λαμπερά και ενυδατωμένα, καλό είναι να προσθέσετε στη ρουτίνα ομορφιάς σας μία αποτελεσματική μάσκα. Τα συστατικά της θα ενισχύσουν την ποιότητα των μαλλιών σας.

2. Μην το παρακάνετε με τη χρήση του σαμπουάν

Ένα καπάκι από το σαμπουάν σου αρκεί για να καθαρίσετε σωστά τα μαλλιά σας και να απομακρύνετε σκόνη και υπολείμματα από προϊόντα styling. Επιπλέον, είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε πάντα το κατάλληλο προϊόν.

3. Προσπαθήστε να μειώσετε τη χρήση της ισιωτικής

Τα εργαλεία θερμότητας επιβαρύνουν ή μπορεί και να καταστρέψουν την ποιότητα της τρίχας, γι’ αυτό η χρήση τους χρειάζεται να γίνεται με μέτρο.

Διαβάστε περισσότερα στο JOY

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT